Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Goth fekete bútorokat keresek,...

97szegedi97 kérdése:

Goth fekete bútorokat keresek, léteznek ilyen üzletek Magyarországon?

Figyelt kérdés
Kifejezetten Goth bútorokat keresek. Tudtok ebben segíteni? Magyarországon egy üzlet, vagy egy webshop vagy akárhol? Én már keresgéltem sokat az interneten és csak antik bútorokat találok goth néven. (Az nem goth hanem antik!) Fekete goth bútorok érdekelnének mint pl. Ötágú csillag fali polc, koporsó alakú tv szekrény, koporsó alakú asztal stb.. Vannak oldalak ahol lehet kapni tükröt, gyertyát, képkeretet amik goth stílusúak, de kifejezetten bútor darabokat keresnék. Tudtok nekem ebben segíteni? Meghallgatok bármilyen ötletetek. Köszönöm.

2019. okt. 6. 11:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen bútorboltot nem fogsz találni. Én úgy gondolom, hogy ha lenne is, drága lenne egy pl koporsó alakú asztal. Szóval van pénzed rá. Ennyi erővel elkészíttethetnéd egy jó asztalossal, és az pont olyan lesz, amit szeretnél. Én bőrdíszműves vagyok, rendelésre csináltam már pestis maszkot, bőr kámzsát, erényövet, egyéb kattant dolgokat. Nem érdekel, hogy a vevő dísznek akarta, vagy használni is, kifizette, megcsináltam. Ezzel más iparos is így van.
2019. okt. 6. 12:06
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem fog egy szűk réteg igényeire vállalkozást építeni, főleg nem Magyarországon. Keress egy asztalost és terveztesd és készíttesd el vele.
2019. okt. 6. 12:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Megveszed a bútort és ragasztós hátuljú tapétát ragasztasz rá.

Ha más színt akar az ember, nem feltétlenül kell új bútort vennie.

2019. okt. 6. 12:21
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél használtan öreg mamaszekrényt, csavarozz rá osbből pentagramokat meg ilyen beteglelkű dolgokat, aszt mázold le feketére. Csudaszép lesz.
2019. okt. 6. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!