A fekete rózsa megélne Magyarországon?
Szerintem olyat kérdezz, aki árulja és ő biztos mindenre bólintani fog. Tő jobb lenne mint mag, az tény. Nem is tudom, hogy lehet nemesített növényt magról szaporítani egyáltalán. [link]
Nekem meggyőződésem, hogy a képek egy egyszerű varázspálcás-színtelenítős photoshop eljárással lettek manipulálva. A szürke kőfalnak is lennének színei, hiába szürke... Lényegében ez inkább egy mély lila szín lehet ami feketének hat, hiszen a szeder sem fekete.
Megrendeled egy virágkertészetben,és küldik is .
Ha jól emlékszem Szombathelyen szinte minden féle kapható.
Hogy mennyire lesz sötét ,az függ a talajtól is .
Fekete rózsát magról?
Ez a johnsi74 még a kutyaszart is eladja vattacukornak.
(van pár hasonló kategóriás magja)
Van ám pofán bőr.
SOHA ne vegyél rózsamagot!
Nemesített rózsából csak tövet. Az ilyen magok átverések. Lehet kapni tövet kertészetekben olcsón, ami akár első évben virágzik, és az valóban olyan színű lesz, amilyet kértél, mert azok oltványok.
A szivárvány rózsa felhívom mindenki figyelmét, hogy átverés! Nem létezik olyan formában, mint árulják! Úgy készül, hogy a fehér rózsának bevagdossák a szárát, és a részeit különböző színezett vízbe teszik, felszívja a színanyagokat és beépül a szirmokba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!