Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hol lehet aluminium bevonatú...

Hjoska kérdése:

Hol lehet aluminium bevonatú poliészter fóliát méterre kapni?

Figyelt kérdés
Rolettához kellene, napvédelem miatt. Régebben lehetett venni. Most csak kész rolettákon (rolókon) látom. A hőszigetelő függöny is érdekelne, ez a külső oldalán szintén aluminium bevonatú (SDE19 kiállításon lehetett ilyeneket látni) vastag többrétegű anyag.

#napvédelem #roletta #aluminium bevonatú poliészter
2019. okt. 3. 20:43
 1/1 anonim ***** válasza:

Öntapadósat néha a Lidlben lehet kapni. 600 Ft körül van egy 10 cm széles tekercs. Nem öntapadósat az egyik klímaszerelő cégnél kaptam, a csöveken lévő műanyag hőszigetelést tekerik be vele, hogy megvédje a napsütéstől. Meglehetősen drága, 2-3000 egy tekercs, és alkudoznom kellett velük, hogy egyet eladjanak.

Egyik oldalán fényes, napfényálló anyag szokott lenni a függöny boltokban. De nem függöny célra árulják. Az alumínium bevonatú csak egyszer használatos függönynek jó, mert nem mosható. Meleg lúgot az alumínium nem bírja, elmattul, kimaródik. A gyűrődést sem bírja.

Én egy időben olyan függöny anyagot kerestem, ami egyik oldalon fényvisszaverő, a másikon sötét. Nyáron a fényes van kívül, télen a sötét. Spanyolországban láttam ilyent, itthon sajnos nem tudtam beszerezni.

2019. okt. 6. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!