Egyszobás lakásban élünk. Kissé zsúfolt. Hogy javíthatnék rajta?
ketten élünk itt párommal,a második ilyen elrendezésű albérletünk.
gyakran(általában rendetlenség van.(lustaság...:D)
a rajzon minden rajta van!
Ha elég magas a szoba, esetleg megoldhatnátok galériásra.
Ismerősöméknél is így oldották meg, hogy nagyobb helyük legyen. Felülre került a háló, lent meg maradt egy nagy nappalijuk. Persze, ez csak egy ötlet volt.....ÜDv!!! :)
Jaj, most néztem, hogy albérlet!!! Bocsi....
Amúgy jó ötlet lett volna.....
Hát mivel nem adtál meg méreteket, így csak szemre tudtam levenni a méreteket, és egy-két ponton nem is értettem a rajzot, de megpróbáltam valamit... Lehet nem lesz jó, mert nem ismerem a méreteket... De remélem tudtam segíteni...
Amikor át kellett rendezni a lakásunkat, méretarányosan megrajzoltuk a szobákat (konyhát, fürdőt nem lehet variálni) és a bútorokat. A bútorokat kivágtuk, és ide-oda rakosgattuk a "szobákban", amíg meg nem találtuk a legmegfelelőbb elrendezést. Ha a szobákat kockás lapra rajzolod, a bútorok között levő helyet nem kell méregetned, ki tudod számolni a kockákból.
Ahogy az utilsó rajzolta, ha az ágyat valamelyik sarokba tolod, középen nagyobb helyed van közlekedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!