Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Függöny témában segítene valaki?

Függöny témában segítene valaki?

Figyelt kérdés

Szóval a nappalink és az étkezőnk, konyhánk egyben van, ezekben van 2 duplaszárnyú teraszajtó (vagyis ugye ablak) . Ezeket szeretném átvariálni. Most mindkét ajtón van 2-2 világosbarna sötétítő függöny, amik fűzőlyukasak. Szeretnék közéjük fehér függönyt is. Gondolom azoknak is fűzőlyukasnak kell lenniük, viszont akkor nem tudom, hogy hogy lehet váltogatni a fehér és a sötétítő között. Tehát úgy képzeltem el, hogy a szélén van a barna, középen egy szélesebb fehér, másik szélén megint a barna. Ezeket a barnákat készen vettük.

Lehet esetleg ilyen széles fehéret készen kapni? Vagy abból is két kisebbet rakjunk középre hogy ki tudjunk menni?

Bocsi, de nagyon nem vagyok otthon a témában.

2019. aug. 23. 14:27
 1/3 anonim ***** válasza:

"azoknak is fűzőlyukasnak kell lenniük, viszont akkor nem tudom, hogy hogy lehet váltogatni a fehér és a sötétítő között."

hogyhogy valtogatni? es miert gondolod, hogy ez attol fugg, hogy fuzolyukasak-e vagy nem?

2019. aug. 23. 16:31
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Azt gondolom, hogy egy rúdja van a hölgynek. Ahhoz hogy két függönyt párhuzamosan tudjál működtetni, pedig két sín vagy rúd kell kedves kérdező.
2019. aug. 23. 17:04
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Fel kell rakni még egy karnist, akkor tud két függöny elférni.

Nem tudom milyen méretben keresel függönyt, de 150/300-as méretet simán kapsz készen pl. Ikeában.

2019. aug. 23. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!