Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Ti milyen függönyt tudnátok...

Ti milyen függönyt tudnátok javasolni nekem?

Figyelt kérdés
A lakásban ahol lakom, két függöny van egy ablaknál : egy "homályosító függöny", és egy sötétítő amely semmit nem ér, mert ahogy fel jön a nap, már sajnos fönt is vagyok... Es szeretnék venni sötétítő függönyt, fekete és színűre gondoltam, csak nem igazán tudom, hogy az ilyen jó kis nyári időben, felmelegszik-e a szobával együtt vagy sem? Ti mit javasoltok?

2019. júl. 28. 18:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Olyan néven keresd, hogy black out függöny.
2019. júl. 28. 19:25
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha süti a nap, radiátorként fog működni. Inkább redőnyt csináltass.
2019. júl. 28. 20:02
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Én feketét nem választanék, alapjáraton nem csak a szín határozza meg a sötétítést, inkább az anyag vastagsága. Mi a diegoban vettünk méterre jó vastagnak tűnő anyagot, ami színben tökéletesen passzolt. Kiválóan szűri a fényt. Nem teljesen, de ezzel nem is az volt a cél. Pont jó, hogy hétköznap valamennyit átenged, hogy érzékeljem, hogy világosodik, de azért nincs egyáltalán fényáradat, lehet pihenni.

Hétvégére a reggeli nagy alváshoz lehúzzuk a redőnyt. :D

Az albiban ahol éltem, ott valami eszméletlen vastag szatén szerű függöny volt, ami tökéletesen zárta fényt. Semmit nem engedett át, cserébe leszakadt a karom, ha mosni kellett.

2019. júl. 29. 10:07
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, redőny nem opció, nem saját a lakás, ide függöny, vagy annak alternatívái játszanak.
2019. júl. 29. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!