A wc papír gurigát ti is a wc-ben lévő vascső és a fal közé téve gyűjtitek?
Figyelt kérdés
2019. aug. 20. 18:04
11/23 anonim válasza:
"wc-ben lévő vascső és a fal"
Nálunk sajnos nincs vascső, ezért egy kis szemetes kukába vagyunk kénytelenek gyűjteni. De most hogy így mondod lehet beszerzek valami jó kis rozsdás vascsövet a wc-be, hogy legyen hova tuszkolni a gurigákat.
12/23 anonim válasza:
"A wc papír gurigát...gyűjtitek?"
Mi eleve ebbe sz@runk.
Azután csúzlival átlőjük a szomszédba...
13/23 anonim válasza:
Apámék csinálták ezt. Én elég finnyás vagyok az ilyenekre, vagy kidobom, vagy alapból lehúzhatósat veszek.
14/23 anonim válasza:
Szelektívbe szoktam dobni.
Nincs is vascső a WC-ben, de ha lenne se nyomkodnám be...
15/23 anonim válasza:
Mi csak visszatesszük a kefe nyelére.
16/23 anonim válasza:
Én kidobom a papírszelektívbe. 7.es: csak akkor húzd le, ha az AquaTube felirat rajta van. Különben könnyen dugulást okozhat.
17/23 anonim válasza:
Látom magam előtt, hogy ezt már olyan magas művészi szinten űzhetitek, hogy nem is a házimunka, hanem a lakberendezés kategóriába tetted! :)
18/23 anonim válasza:
Amikor vicces kedvünk van, az összegyűlt gurigákból várat építünk a wc tetőre.
Kiéljük a kreativitásukat....aztán megy a szelektíven!
Egyszer elfeledkeztünk róla és vendégünk volt. Komoly bajban volt, hogy most mi legyen!:))
19/23 anonim válasza:
Nálunk nincs vascső a wc-ben. Marad a szelektív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!