Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Be lehet rendezni élhetően...

Be lehet rendezni élhetően egy 10 m2 méretű szobát?

Figyelt kérdés

A párommal egy kb. ekkora szobában élünk ketten.

Hiába próbálunk rendet tartani, folyton rumli lesz.... egy csomó dolognak egyszerűen nincs helye, szóval vagy hentereg valami felületen, vagy egy csomó dolgunk tűnt már el, mert csak valami random helyre tudjuk rakni (pl. a serpenyőt egy darabig a ruhásszekrényben tudtuk tárolni, de olyan egy hónapja égen-földön nem találjuk, elkeveredett valahova, úgy néz ki vennünk kell újat).

Új tárolóbútort már nem tudnánk hova tenni.

Hogy lehet egy ekkora helyiséget élhetővé, rendezetté tenni, hogy normálisan nézzen ki, és meg is találjuk a dolgainkat?

2019. aug. 14. 09:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Mivel az alapterület kicsiny, így azt javaslom, felfelé terjeszkedjetek. Nem tudom mik a lehetőségek, de a szekrényeket ki kell bővíteni a menyezetig, a gadrobokban is sok minden elfér.

Vagy ideiglenes megoldásként kérjetek a sarki lerakatból dobozokat, amelyeket föl tudtok rakni a szekrények tetejére. Odadönt olyanokat tároljatok, amiket kevésszer vesztek elő.

2019. aug. 14. 20:18
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Még az jutott eszembe, ágyneműtartóba is be lehet rakni sok dolgot. Ha magas az ágy lába, akkor pedig az ágy alá, lapos dobozokba is lehet rakodni. Pl. cipőket, papucsokat, stb.
2019. aug. 14. 20:24
 13/20 anonim ***** válasza:
Én laktam kollégiumban, és meg tudtunk egyezni, hogy mettől meddig kié a fürdőszobaszekrény, ki melyik konyhapolcot használja, közös szobában meg volt ugye zárható (de sosem zártuk), kérdeztünk ha egymás cuccára lett volna szükségünk, felváltva mosogattunk-takarítottunk... Ha idiótával laksz együtt, aki nem képes betartani a szabályokat, azzal nem tudsz mit csinálni 🙁 csak költözés...
2019. aug. 15. 07:13
 14/20 A kérdező kommentje:

Ágyneműtartó már tele, plafonig nem tudunk pakolni mert tetőtér jó kis kihasználhatatlan ferde falakkal.....

Csak tök jó, tegnap is vacogtam egész nap, meg ma is fogok, mert eltűnt a hosszúnadrágom, és jelenleg nincs büdzsé másikra.... Pedig már mindent áttúrtam... :/

Soha ne lakjatok együtt idiótákkal..... :/

2019. aug. 15. 07:30
 15/20 anonim ***** válasza:
50%

Nem létezik, hogy nincs megoldás.

Tegyél már fel képet kérlek erről a kaoszrol.

2019. aug. 15. 11:26
 16/20 A kérdező kommentje:

Bocsi, de nem fogom a szobánkat mutogatni nyilvánosan :D

2019. aug. 15. 12:22
 17/20 anonim ***** válasza:
Nyilván a meglévő bútorok mértei fixek, meg gondolom a tetőtér miatt a helyük is eléggé az-szóval átrendezni nem nagyon lehet. Így plusz helyet nem igazán tudtok nyerni sajnos. Ami így hirtelen eszembe jutott, hogy vegyél ilyen vákuum zacskót vagy mi a neve, amibe bele tudod tenni az épp nem évszaknak megfelelő cuccokat és ha légmentesen lezárod őket sokkal kisebb helyet foglalnak.
2019. aug. 15. 13:58
 18/20 A kérdező kommentje:

Ez szuperül hangzik, utánanézek! Köszönöm!

2019. aug. 15. 15:01
 19/20 anonim ***** válasza:
Egyébként ha tetőtér, ferdék a falak, akkor is a szekrény tetejénél lesz még háromszög alapú hasáb alakú hely. Lehet barkácsolni oda is dobozt, ami passzentosan fölfér.
2019. aug. 15. 18:32
 20/20 anonim ***** válasza:
33%

Részvétem, ez kb börtön.

Ami nem kell, passzoljátok le ősökhöz! (Nagykabát, téli gúnya, csizma) Télen pedig a nyári cuccokat passzoljátok le.

Ágyat emeljétek meg pl úgy, hogy alárakjátok a tök fölösleges Révai nagylexikonokat, így máris lesz alatta dugihely.

Tuti van ott fölösleges cucc! Virág, encsembencsem porfogók kihajítani, giccses mindent, díszcuccok kihajítani. Ez itt a túlélésről szól.

Lelépni onnan.

2019. aug. 16. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!