Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Be lehet rendezni élhetően...

Be lehet rendezni élhetően egy 10 m2 méretű szobát?

Figyelt kérdés

A párommal egy kb. ekkora szobában élünk ketten.

Hiába próbálunk rendet tartani, folyton rumli lesz.... egy csomó dolognak egyszerűen nincs helye, szóval vagy hentereg valami felületen, vagy egy csomó dolgunk tűnt már el, mert csak valami random helyre tudjuk rakni (pl. a serpenyőt egy darabig a ruhásszekrényben tudtuk tárolni, de olyan egy hónapja égen-földön nem találjuk, elkeveredett valahova, úgy néz ki vennünk kell újat).

Új tárolóbútort már nem tudnánk hova tenni.

Hogy lehet egy ekkora helyiséget élhetővé, rendezetté tenni, hogy normálisan nézzen ki, és meg is találjuk a dolgainkat?

2019. aug. 14. 09:18
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
59%
Ez egy hálófülke. Mit keres ott serpenyő?? Így tényleg lehetetlen rendet tartani.
2019. aug. 14. 09:59
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha pénzt szántok rá, akkor van rá esély, többfunkciós bútorokkal. Keress rá neten a minilakások berendezésére, sok jó ötletet lehet találni.

Egyik személyes kedvencem pl - amennyiben rendes ágyatok van, nem kanapéágy - az emelt talapzat az ágy alá, amit tele lehet rakni fiókokkal, fakkokkal. Rengeteg holmit elnyel.

Most hirtelen ezt a cikket találtam, bár ez már drágább ötleteket is tartalmaz, de van benne olyan kép, amire gondolok:

[link]

2019. aug. 14. 10:09
 3/20 A kérdező kommentje:

Írtam, hogy ott élünk. Ott tudjuk tárolni a holmijainkat is, ahol élünk, nyilván.

Hú, ezzel ár szemeztem, ilyen ágy az álmom, de most sajnos kanapéágyunk van csak.

2019. aug. 14. 11:44
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy 10m2 -es garzon? Első körben egy lomtalanítást javaslok, aztán kategorizáld a megmaradt holmikat funkció szerint, és ha használsz valamit utána rögtön tedd vissza a helyére.

Ha van rá keret, akkor a funkciótlan bútorokat cseréljétek le olyanra ami többfunkciós.

2019. aug. 14. 12:14
 5/20 A kérdező kommentje:

Ez egy 10 m2-s szoba, ahogy írtam.

Lomtalanításra nagy szükség nincs, csak olyan cuccaink vannak, amikre szükségünk van.

Bútorok lecserélése sajnos nem megoldható.... :/

2019. aug. 14. 12:20
 6/20 anonim ***** válasza:
75%
És a konyhába nem lehet kivinni a konyhai cuccokat pl? Ha van rá helyiség akkor érdemes ott tárolni azokat a dolgokat.
2019. aug. 14. 12:22
 7/20 A kérdező kommentje:

Lakótársak mindent eltüntetnek, szétb@rmolnak.

Mindent a szobában kell tárolnunk, azt tudjuk zárni. Edények, tisztálkodószerek, tisztítószerek, stb.

2019. aug. 14. 12:30
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Akkor költözzetek el, amúgy tudom milyen, átéltem, itt tényleg csak ez segít,. Gondolom azon már túl vagytok, hogy megpróbáljátok tisztázni, hogy a másik tulajdonához nem nyúlunk, vagy legalábbis nem rongáljuk.
2019. aug. 14. 12:38
 9/20 A kérdező kommentje:
Igen, túl vagyunk rajta. Hidd el, nagyon szeretnénk már elköltözni. :) Sajnos még egy bő fél évig biztos nem lesz rá lehetőségünk.
2019. aug. 14. 12:54
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogyha átrendezni nem lehet, bútorokat cserélni nem lehet, szelektálni a holmit nem lehet, akkor más opció nem igazán létezik...
2019. aug. 14. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!