Be lehet rendezni élhetően egy 10 m2 méretű szobát?
A párommal egy kb. ekkora szobában élünk ketten.
Hiába próbálunk rendet tartani, folyton rumli lesz.... egy csomó dolognak egyszerűen nincs helye, szóval vagy hentereg valami felületen, vagy egy csomó dolgunk tűnt már el, mert csak valami random helyre tudjuk rakni (pl. a serpenyőt egy darabig a ruhásszekrényben tudtuk tárolni, de olyan egy hónapja égen-földön nem találjuk, elkeveredett valahova, úgy néz ki vennünk kell újat).
Új tárolóbútort már nem tudnánk hova tenni.
Hogy lehet egy ekkora helyiséget élhetővé, rendezetté tenni, hogy normálisan nézzen ki, és meg is találjuk a dolgainkat?
Ha pénzt szántok rá, akkor van rá esély, többfunkciós bútorokkal. Keress rá neten a minilakások berendezésére, sok jó ötletet lehet találni.
Egyik személyes kedvencem pl - amennyiben rendes ágyatok van, nem kanapéágy - az emelt talapzat az ágy alá, amit tele lehet rakni fiókokkal, fakkokkal. Rengeteg holmit elnyel.
Most hirtelen ezt a cikket találtam, bár ez már drágább ötleteket is tartalmaz, de van benne olyan kép, amire gondolok:
Írtam, hogy ott élünk. Ott tudjuk tárolni a holmijainkat is, ahol élünk, nyilván.
Hú, ezzel ár szemeztem, ilyen ágy az álmom, de most sajnos kanapéágyunk van csak.
Ez egy 10m2 -es garzon? Első körben egy lomtalanítást javaslok, aztán kategorizáld a megmaradt holmikat funkció szerint, és ha használsz valamit utána rögtön tedd vissza a helyére.
Ha van rá keret, akkor a funkciótlan bútorokat cseréljétek le olyanra ami többfunkciós.
Ez egy 10 m2-s szoba, ahogy írtam.
Lomtalanításra nagy szükség nincs, csak olyan cuccaink vannak, amikre szükségünk van.
Bútorok lecserélése sajnos nem megoldható.... :/
Lakótársak mindent eltüntetnek, szétb@rmolnak.
Mindent a szobában kell tárolnunk, azt tudjuk zárni. Edények, tisztálkodószerek, tisztítószerek, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!