Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Csak nekem barátságtalanok a...

Csak nekem barátságtalanok a modernebb lakások?

Figyelt kérdés
Egy modern, mai házban jártam, teljesen kopár nappali, szürke szín dominál, háztartási gépek inox felületűek, nagyon barátságtalan. Meg azok a hatalmas terek, amerikai-konyhás nappali, stb. Ez a kérdés csak azért merült fel bennem, mert biztosan nem találnék olyan tervezőt, ha építkezek, aki pl. külön külön tervezi még a nappali és a konyha helyét is. Anyáméknál pl külön van, csukható ajtókkal, bár az is igaz, hogy közel 30 éves a ház.
2019. aug. 14. 00:25
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Tervező azt csinálja, amit mondasz neki, ha nem ütköznek előírásba az igényeid
2019. aug. 14. 00:59
 2/10 anonim válasza:
84%

Az elsőnek igaza van. Azt tervez amit megmondasz h tervezzen.

De egyébként nekem kifjezettem tesztenek ezek a letisztul modern házak. Otthonosak tudnak lenni ezektől függetlenül. Én is egy ilyen ház csinálgatásán vagyok éppen, pontosabban az otthonomén és ami eddig kész az szuper, imádom :)

2019. aug. 14. 03:35
 3/10 anonim ***** válasza:
91%
Csak neked.
2019. aug. 14. 06:48
 4/10 anonim ***** válasza:
42%
A mai modern stílus, különösen a minimál, nekem is kopár, sivár, fantáziátlan és ingerszegény. Nem értem mi tetszik benne az embereknek. En egy szép klasszikus berendezést sokkal jobban kedvelek.
2019. aug. 14. 06:49
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

A minimál szerintem is barátságtalan.

Ha külön konyhát szeretnél, akkor megmondod az építésznek és olyat tervez neked.

2019. aug. 14. 08:22
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Most komolyan ízlésről kellene vitatkozni, véleményt mondani? "Ízlések és pofonok". Kinek ez tetszik, kinek az. Valakinek herótja van a lambériától, valakinek meg az jelenti az otthonos hangulatot. 30 emberből 30 különbözőféleképpen rendezné be ugyanazt a helyiséget.
2019. aug. 14. 09:26
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Na erre mit lehetne mondani, nem te élsz abban a lakásban, hanem más, és ő úgy rendezi be ahogyan akarja, én pl. szeretem a minmált, de nekem túl streil az, ha minden szürke, barna, de a fehér falakat imádom, én biztosan csempésznék egy kis színt a dologba. Nekem az nem tetszik kifejezetten ha valahol mintás a tapéta, vagy indokolatlanul sok a bútor, és zsúfolt a tér, makramé.... szerencsére nem vagyunk egyformák...

Az, hogy valahol külön heyiségbe kerül a konyha a nappalitól, azt azért nem szeretem mert akkor is tudok a vendégekkel, vagy a párommal kommunikálni, ha éppen valami dolgom van, én nem vagyok "kirekesztve" a beszálgetésből. Pl. anyós amikor a konyhában főz, após nem kel fel a kanapéról, á dehogy.... az egész panel hallja az eszmecseréjüket, mert ordítanak, hogy a másik meghallja, hogy mi a nyígja éppen.

Nem egyforma senki ízlése, tehát ez a vita felesleges.

2019. aug. 14. 09:41
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Annyiból lehet róla vitatkozni hogy az új lakások kb 100%-a amerikai konyhásnak épül
2019. aug. 14. 18:18
 9/10 anonim ***** válasza:
77%
Nem. Az új lakásokban a nappali sarkába teszik a konyhát. Az nem amerikia konyha.
2019. aug. 14. 22:04
 10/10 anonim ***** válasza:

Nekem a "amerikai"-tól van herótom.

Nevezzük már egyszerűen nagykonyhásnak TV-vel, fotellel, asztallal és csókolom.

A szürke falas szoba tényleg hányadék. Időnként járok ilyen irodában. Az idióta főnök ötlete volt aki sosincs ott, az ott dolgozók meg egytől egyig rühellik. Sötét, vakolt garázs az egész. Igénytelen.

2019. aug. 16. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!