Csak nekem barátságtalanok a modernebb lakások?

Az elsőnek igaza van. Azt tervez amit megmondasz h tervezzen.
De egyébként nekem kifjezettem tesztenek ezek a letisztul modern házak. Otthonosak tudnak lenni ezektől függetlenül. Én is egy ilyen ház csinálgatásán vagyok éppen, pontosabban az otthonomén és ami eddig kész az szuper, imádom :)

A minimál szerintem is barátságtalan.
Ha külön konyhát szeretnél, akkor megmondod az építésznek és olyat tervez neked.

Na erre mit lehetne mondani, nem te élsz abban a lakásban, hanem más, és ő úgy rendezi be ahogyan akarja, én pl. szeretem a minmált, de nekem túl streil az, ha minden szürke, barna, de a fehér falakat imádom, én biztosan csempésznék egy kis színt a dologba. Nekem az nem tetszik kifejezetten ha valahol mintás a tapéta, vagy indokolatlanul sok a bútor, és zsúfolt a tér, makramé.... szerencsére nem vagyunk egyformák...
Az, hogy valahol külön heyiségbe kerül a konyha a nappalitól, azt azért nem szeretem mert akkor is tudok a vendégekkel, vagy a párommal kommunikálni, ha éppen valami dolgom van, én nem vagyok "kirekesztve" a beszálgetésből. Pl. anyós amikor a konyhában főz, após nem kel fel a kanapéról, á dehogy.... az egész panel hallja az eszmecseréjüket, mert ordítanak, hogy a másik meghallja, hogy mi a nyígja éppen.
Nem egyforma senki ízlése, tehát ez a vita felesleges.

Nekem a "amerikai"-tól van herótom.
Nevezzük már egyszerűen nagykonyhásnak TV-vel, fotellel, asztallal és csókolom.
A szürke falas szoba tényleg hányadék. Időnként járok ilyen irodában. Az idióta főnök ötlete volt aki sosincs ott, az ott dolgozók meg egytől egyig rühellik. Sötét, vakolt garázs az egész. Igénytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!