Enyhe, halvány mentás szín nappaliba és vele egybe nyitott folyósóra? Érvek, ellenérvek?
Oké, (nagyon is! nekem is tetszik), csak egy kis fehér szín kell mellé. Pl. ajtótokot úgy festeni, hogy (ha van) a vékony lécek mintája kieemelje a halvány menta színt. És nem skandináv, hanem angol stílus. Ha odafigyelsz, nagyon-nagyon szép lesz az eredmény. Tehetsz mellé leheletnyi sötétszürkét vagy a menta sötét verzióját, de azt csak nagyon finoman.
Nézz lakberendezési újságokat és klasszikus angol stílust mutató angol filmeket. Jó tippeket lehet kapni.
Speciel én skandináv otthonokban sem élőben, sem prospektusokban nem láttam zöld falakat, bár nagyon ritkán előfordulhat, de nem jellemző a stílusra.
Leginkább a falak fehérek, de újabban vajszínt, homokszínt, hideg szürkét és a kék különböző pasztell árnyalatait is használják.
Ennyiből se érvet se ellenérvet nem lehet felhozni.
Lehet a kupilila fal is előnyös és ízléses bizonyos környezetben, bútorozással, stílussal meg lehet egy semleges szín is szar. A lényeg az, hogy te jól érezd magad benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!