Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Milyen színű padló illene a...

Milyen színű padló illene a szobába?

Figyelt kérdés

Lehet furcsa a kérdés, de egyszerűen nem tudom, hogy milyen padló illene a szobámba. A falak jelenleg fehérek, de lehet majd át lesznek festve halványsárgára, mint a lakás többi részén. A bútorok többnyire fehérek, csak a szék fekete, viszont a szoba egyik fala és a plafon lambériázva van. (Így néz ki: [link] )

Szerintetek milyen színű padló illene ide?

2019. aug. 9. 19:05
 1/8 anonim válasza:
91%
Olyan színű mint a plafon
2019. aug. 9. 19:09
 2/8 anonim ***** válasza:
64%

Illik, nem illik, én ilyet tennék.

[link]

2019. aug. 9. 19:34
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Világosat.

Natúr, sötét sárga, de inkább világos barna, azaz olyan színűt, ami összeillik a lambéria és a falak (leendő) színével.

2019. aug. 9. 19:45
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Attól is függ mekkora a szoba, tetőtér-e, mekkora az ablak és merre nyílik.

Kicsi szobába én nem tennék sötét padlót.

2019. aug. 10. 10:43
 5/8 A kérdező kommentje:

Elég kicsi és tetőtéri a szoba, amit sajnálok, mert amúgy kifejezetten tetszenek a sötét padlók.

De már nézelődtem pár helyen és most a fehér padló is megtetszett, csak az a kérdés, hogy úgy nem lenne-e túl sok a fehér. Kb. ilyesmi padló tetszene fehér színben: [link]

Vagy még az ilyesmik tetszenének, ha a fehér nem nézne ki jól:

[link]

Szerintetek ezek milyenek? Vagy keressek teljesen más félét?

2019. aug. 11. 19:47
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Az én szememben a második jobban harmonizál a kérdésedben bemutatott lambériával.
2019. aug. 11. 20:36
 7/8 anonim válasza:
100%
A második mindenképp!
2019. aug. 12. 10:37
 8/8 A kérdező kommentje:
Valószínűleg akkor a második lesz, hacsak nem találok valami még jobbat. És köszönöm a segítséget mindenkinek ❤️
2019. aug. 12. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!