Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Kis szoba, magas plafon (? )

Kis szoba, magas plafon (? )

Figyelt kérdés

Kis szobám van, de a plafon magasan van.

Tudok kezdeni vele valamit?

Van valami ötletetek?

2010. júl. 11. 19:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Pók akkor is kijön, a falam se lyukas, mégis szoktak bent lenni. De befejeztem a pók témát :D
2010. júl. 11. 22:10
 12/16 anonim válasza:

én tényleg nem értek ehhez :) de nekünk nagyon szép lett a plafon, a szüleim 2 szobát csináltak nemrég így meg. Eddig az volt a gond h a szobába nagyon elvesztek a bútoraink annyira nagy volt a tér, és amellett h mutatósabb lett, még a plafon is egyenletes :) görbe falaink voltak eddig :P

nem akarok hülyeséget mondani, de a vasbigyó :) meg a gipszkarton a 2 szobára 60 ezer körül volt (nem biztos!) úgy rémlik h itthon ezt mondták ... :)

2010. júl. 11. 22:23
 13/16 anonim ***** válasza:
egy galéria alig kerülne többe, mint egy álmennyezet és még haszna is lenne ellentétben az álmennyezettel...
2010. júl. 11. 23:09
 14/16 anonim válasza:
jó, én csak egy ötletet adtam :)
2010. júl. 11. 23:12
 15/16 anonim ***** válasza:
56%

én sem értem azokat a felettébb nagy elmével megáldottakat, akik az álmennyezetet ajánlgatják szegény kérdezőnek.

gondolom inkább a tér hiánya zavarja, mintsem a magasság...

csináltass galériát! múltkor én is rákerestem. már egy százasért olyan szépeket tudnak összehozni, hogy megéri.

és persze ezzel is szeparálni tudod a szoba funkcióit.

egyébként mekkora a belmagasság?

2010. júl. 12. 09:02
 16/16 BlackSword ***** válasza:
A galéria... Mondjuk fenyőböl, és ahogy előttem is írták: fent háló rész, lent pedig minden más... Ezt egy asztalos tökéletesen meg tudja csinálni... Két kiszállás... és kész is...
2010. júl. 12. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!