Mcculloch fűkasza a jobb, vafy a Hecht? Maximum 60 ig tudok elmenni.
Nem csak a márkanevet kell nézni, meg azt, hogy a kereskedő fűkaszának nevezi-e a szegélynyírót. A lóerő szabja meg, hogy mire tudod használni.
A McCulloch egyértelműen jobb, de ennyivel drágább is ugyanaz belőle. 60 alatt gyakorlatilag csak szegélynyírót kapsz. Ha erre kell, vagy a ház előtti árok karbantartására, akkor oké.
Hecht-ből 60-ért már kapsz olyat, amivel 500 m2-t is nyugodtan le tudsz nyírni, vagy ha gyakran vágod, és nem engeded nagyon megnőni, akkor 1000-t is.
Ha komolyabb területre, komolyabb munkákra kell gép, akkor tegyél még a 60-hoz.
Attól függ, mire akarod használni.
Azt vártam volna, hogy leírod, mekkora terület akarsz vágni, milyen gyakran akarod vágni (azaz mennyire engeded megerősödni), és ott milyen jellegű a növényzet (sima gyep, tarackos, vagy gazos, bozótos). Ez alapján tudnánk itt ajánlani valamit, vagy legalább azt ajánlanánk, hogy azt ne vedd meg.
Gyakorlatilag nem értem, hogy mit kérdezel tőlem, és miért.
Arra utaltam, hogy nézd meg pl. ezt:
A kereskedő nagy teljesítményű fűkaszának nevezi, de a gyakorlatban ez a kicsi teljesítménye miatt legfeljebb szegélynyírásra alkalmas. Tudom, anno én is megvettem egy 1 LE-s drága gépet, és kínoztam két évig, aztán megvettem egy erős piacos kínait, és a kicsit utána már csak akkor vettem elő, amikor lemostam és eladtam egy baleknek, aki elhitte, hogy az 1 LE-s gép az tényleg fűkasza.
Úgy gondolom ha visszaolvasod önmagad, megérted mit kérdeztem tőled!
De akkor, hogy kiemeljem mi késztetett arra, hogy feltegyem ezt a kérdést számodra.
"60 alatt gyakorlatilag csak szegélynyírót kapsz"
Mcculloch nekem megbízhatóság alapján 5 csillag.
Bár nekem B26PS szegélynyíróm volt.
5 évesen egy rugót+kapcsolót cseréltem benne 3000-ért.
Múlt héten adtam el kérdeztem az új gazdit hogy tetszik azt mondta príma pöccre indult keveset fogyaszt.
60 körül ezt kapod ebből a márkából. [link]
Olvasd el az előző mondatot.
Tagolva van a hsz-om, ez az egész bekezdés a McCulloch-ról szól. A következő meg a Hecht-ről.
A Mcculloch fényévekkel jobb. Úgy tudom hogy a husqvarna leányvállalata a gyártó.
Nekem láncfűrész van ilyen 2004-es és azóta nem kellett hozzá nyúlni javítani. És nem csörög a motor még mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!