Fűkasza azonnal leáll szivató nélkül?
Figyelt kérdés
Teljesen új fűkaszát próbáltam beindítani, ahogyan a gépkönyvében van.
1.: Gyújtás be
2.: Gázkar beakaszt
3.: Pumpálás
4.: Szivató lefelé állásba (nyitottan mutatja a rajz)
5.: Berántás.
El is indul, de egyből leáll, ha a szivatót zárt álásba teszem. Mi lehet a baj?
Köszi!
2019. júl. 3. 13:20
1/7 anonim válasza:
A fő fúvóka el van dugulva .Nem kap benzint a motor .
2/7 kata kata válasza:
Ha már szivató nélkűl beindítottad a gépet,akkor ne húzd rá a szivatót mert le áll!! Hideg indításnál zárd a pillangószelepet(szivatót)ha beindúl vagy robban egyet akkor nyisd ki a szivatót,beránt és máris dolgozhatsz vele.
3/7 anonim válasza:
1.: Gyújtás be
2.: Gázkar beakaszt
3.: Pumpálás 5x-10x
4.: Szivató ZÁRT állásban!
5.: Berántás. Néhányszor, amíg nem pöffen párat.
6. Szivatót NYITOTT állásba.
7. Berántás.
4/7 anonim válasza:
Dúsítani kell a keveréket. A karburátoron van egy kis rugós csavar és azt addig kell kifelé tekergetni amíg gázadásra nem fulladozik a motor.
5/7 anonim válasza:
tudom, hogy régi kérdés de leírom a megoldást. a hülye kinaiak egyes kópiákon elírják a szivató állapotát és fordítva adják meg melyik a nyitott és melyik a zárt állás. lent kell lennie, az a teljesen nyitott állás, magyarul akkor van a szivató kikapcsolva. szoptam vele én is mire rájöttem.
6/7 anonim válasza:
5-ös Ott a pont. Hosszú évekig fordítva ragasztották fel a kínaiak a matricát, hogy merre nyit és merre zár a szivató.
7/7 anonim válasza:
Igen, a probléma a szívató lefelé állása. Gondolj bele, a szívató kar, olyan mint egy hinta. Amikor lenn van a kar vége, akkor a szívató vége felemelkedik és szabad utat ad a levegő áramlásának, ergo csökken a benzin aránya. Hidegindításnál a szívató kart tehát felfelé húzzad, hiába írja a rajz. A kínaiak, mint ahogy az előttem írók is helyesen észrevették, fordítva jelölik sokszor a szívató használatát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!