Kezdőoldal » Otthon » Kert » Fákasza csak szivató állásban...

Fákasza csak szivató állásban indul, mi a baja?

Figyelt kérdés

Csak akkor működik ha a kapcsoló középen vagy fent van. (kínai gagyi cucc, valszeg a strauss gagyiság).

Egyébként működik rendesen, használható, de ha menet közben lekapcsolom a szivatót, akkor leáll.

2018. ápr. 15. 23:52
 1/8 A kérdező kommentje:
Természetesen fűkaszára gondoltam, nem fákaszára, de az is egy érdekes szerszám lehet.
2018. ápr. 15. 23:53
 2/8 anonim ***** válasza:
Egyértelmű dugulás lesz a karbiban. Esetleg ősszel nem járattad ki a benzint és belerohadt. Vagy csinálhatja még ha eltömődik a légszűrő.
2018. ápr. 16. 07:31
 3/8 anonim ***** válasza:
Mosd ki a karbit, légszűrőt.
2018. ápr. 16. 08:28
 4/8 anonim válasza:
Ha Straus, akkor örülj, ha így is megy.
2018. ápr. 16. 08:31
 5/8 A kérdező kommentje:

Vadi új, kínai, kb 5 alkalommal használtam eddig és kezdetektől, piaci, szal valszeg strauss :)

Lassan valszeg a berántó is szar lesz, de olvastam is, hogy pár dolgot cserélni érdemes rajta a berántóval együtt és utána jó lesz, akkor pedig nem gáz, mert egy normálisabb kasza 30-50 között kezdődik ez pedig 19 volt.

Utánanézek a karbantartásnak

2018. ápr. 16. 10:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Sztán ha kell még hozzá ez sz ez is 30-50 lesz. Akkor?
2018. ápr. 16. 13:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Normálisabbak 90-től kezdődnek, de azok is csak 1 lóerősek. Rendes kasza 150-300 között van.
2018. ápr. 16. 16:29
 8/8 anonim ***** válasza:
Szokott még ilyen "nehezen kapja fel" hiba lenni a benzincső láthatatlan repedezése miatt. Kap 20Ft-nyi ződ Makita csövet, és életre kel.
2018. ápr. 18. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!