Ha egy 4éves kivit átültetek van-esély arra hogy megfogja?
Figyelt kérdés
2019. máj. 19. 08:19
1/4 A kérdező kommentje:
Egy cserépben volt a termő és a porzo és én úgy is ültettem el. A porzo nagy erös lett míg a termő eléggé lemaradt. A porzo már évek óta virágzik de a termő az nem. Ezért akarom szétültetni.
2019. máj. 19. 08:28
2/4 anonim válasza:
Van esély, elég jó, de akkor teljesen vissza kell vágni, hogy csak pár levele maradjon, és a gyökere is levágódik, ugye, mert nem ásod ki egy 3 m átmérőjű földlabdával, így jópár évig nincs esélye a virágzásra.
Ha már így jártál, akkor a legjobb, amit tehetsz, hogy folyamatosan, erősen metszed a porzóst. Nem csak februárban, hanem év közben is, hogy ne nyomja el a termőst. Februárban a termőst is metszed, hogy erős hajtásokat hozzon, mert ezeken várható nagyobb eséllyel virág. Gondolom, a neten már utánanéztél a metszésének.
3/4 anonim válasza:
Szerintem is érdemesebb lenne a porzós példány folyamatos metszésével próbálkozni.
Egyébként hol vetted? Én is tervezem, hogy ültetek.
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítséget. Egyébként gyümölcsfa kereskedőnél vettem.
2019. máj. 20. 04:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!