Kezdőoldal » Otthon » Kert » Madárkaki ellen mit tudok tenni?

Madárkaki ellen mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
4 erkély néz az udvarunkra, de ezek a szerencsecsomagok csak az én erkélymre piszkítanak. :) Ráadásul nem is tudom milyen madár lehet, mert aranyos kics csomagok helyett hatalmas batyukat hagynak maguk után, kb mint egy medve :D Minden áldott nap takarítanom kell, és kicsit unom, ez már 2. éve, hogy így megy. Az embernek hangulata sincs már kiülni. Van erre valami praktika, vagy törődjek bele abba, hofy wc-s néni lettem? :D
2019. máj. 13. 15:34
 1/1 anonim ***** válasza:

Esztétikus megoldás nem létezik. Ilyen műbagoly meg egyéb vackok, ezek nem érnek semmit 3 napon túl. A háló az egyetlen, ami segít, de nem túl jól néz ki egy behálózott erkély.

Egy fotót esetleg mutathatnál, hogy hogy néznek ki a cuccok, tippelni a gyártójukra, meg valami viszonyítási pontot tegyél melléjük, pl. egy pénzérmét.

2019. máj. 13. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!