2/15 mindentudó99 válasza:
Vagy lisztharmat vagy levéltetű. Esetleg más. Pintosabbat akkor lehetne mondani ha nem kutyákat látnánk.
3/15 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy jeleztétek a link-problémát.
Remélem, ezt meg tudjátok nyitni.
Ha nem, kérlek jelezzétek. Köszi.
2019. máj. 8. 07:53
4/15 anonim válasza:
Működik.
Szerintem valamilyen gomba lesz, a levél meg mintha tetves lenne.
5/15 A kérdező kommentje:
Igen, azt beazonosítottam.....de ez a vattás valami??
2019. máj. 8. 08:57
6/15 anonim válasza:
Nem vagyok szakértő, de kísértetiesen hasonlít a fehérpelyhes gyökérpenészre.
7/15 mindentudó99 válasza:
Kaparázd ki. Drótkefézd le.Kend le gombaölővel. Majd fagéllel kend be a sebeket. Az egész fát meg leszívódó gombaölövel kel kéthetente megszórni. Folicur solo tökéletes. Plusz Mospilan rovarölő kéthetente. Mehet egyszerre
8/15 A kérdező kommentje:
Folicur solo 2-es forgalmi kategóriájú, így nem tudom megvenni. Marad a fizikai kezelés, Mospilan, Wuxal és lisztharmat ellen valami.
Köszi!:)
2019. máj. 8. 11:19
9/15 anonim válasza:
Bár a kép igazán kiváló minőségű, mégis kételyeim vannak a gombafertőzést illetően. Engem a látvány az amerikai lepkekabócára emlékeztet! [ [link] ] Szóval én erre a fehér vattaszerű ragacsra nem gombaölőszert vennék. A fizikai kikaparászás és elégetés jó ötlet. Nekem dimetoát hatóanyagú szerves foszforsavészterrel sikerült leküzdeni (de az I. kategóriás). Nincs növényvédelmis ismerősöd? Szabadon beszerezhető rovarölő szerekkel nehéz legyűrni.
10/15 A kérdező kommentje:
Nagyon hajazik a fehér, vattaszerű valami az amerikai lepkekabóca váladékára, de azt hittem csak lágy részeket támadják.
Köszönöm a segítséget!:)
2019. máj. 8. 11:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!