Kezdőoldal » Otthon » Kert » Meg tudnátok mondani, mi ez...

Meg tudnátok mondani, mi ez az almafáimon?

Figyelt kérdés
[link]
2019. máj. 7. 19:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
rossz a link
2019. máj. 7. 20:50
 2/15 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Vagy lisztharmat vagy levéltetű. Esetleg más. Pintosabbat akkor lehetne mondani ha nem kutyákat látnánk.
2019. máj. 7. 21:38
 3/15 A kérdező kommentje:

Köszi, hogy jeleztétek a link-problémát.

Remélem, ezt meg tudjátok nyitni.

Ha nem, kérlek jelezzétek. Köszi.

[link]

2019. máj. 8. 07:53
 4/15 anonim ***** válasza:

Működik.

Szerintem valamilyen gomba lesz, a levél meg mintha tetves lenne.

2019. máj. 8. 08:54
 5/15 A kérdező kommentje:
Igen, azt beazonosítottam.....de ez a vattás valami??
2019. máj. 8. 08:57
 6/15 anonim ***** válasza:
Nem vagyok szakértő, de kísértetiesen hasonlít a fehérpelyhes gyökérpenészre.
2019. máj. 8. 09:18
 7/15 mindentudó99 ***** válasza:
Kaparázd ki. Drótkefézd le.Kend le gombaölővel. Majd fagéllel kend be a sebeket. Az egész fát meg leszívódó gombaölövel kel kéthetente megszórni. Folicur solo tökéletes. Plusz Mospilan rovarölő kéthetente. Mehet egyszerre
2019. máj. 8. 10:30
 8/15 A kérdező kommentje:

Folicur solo 2-es forgalmi kategóriájú, így nem tudom megvenni. Marad a fizikai kezelés, Mospilan, Wuxal és lisztharmat ellen valami.

Köszi!:)

2019. máj. 8. 11:19
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Bár a kép igazán kiváló minőségű, mégis kételyeim vannak a gombafertőzést illetően. Engem a látvány az amerikai lepkekabócára emlékeztet! [ [link] ] Szóval én erre a fehér vattaszerű ragacsra nem gombaölőszert vennék. A fizikai kikaparászás és elégetés jó ötlet. Nekem dimetoát hatóanyagú szerves foszforsavészterrel sikerült leküzdeni (de az I. kategóriás). Nincs növényvédelmis ismerősöd? Szabadon beszerezhető rovarölő szerekkel nehéz legyűrni.
2019. máj. 8. 11:47
 10/15 A kérdező kommentje:

Nagyon hajazik a fehér, vattaszerű valami az amerikai lepkekabóca váladékára, de azt hittem csak lágy részeket támadják.

Köszönöm a segítséget!:)

2019. máj. 8. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!