Fűkasza vagy fűnyíró?
Mielőtt tudnék tanácsot adni ,egy két kérdés.Anyagi keret?
Ha már ez az összeg is a 16000 sok a bér fűnyírásra havonta,akkor nehéz lesz bármi jó megoldást is mondani.Egy valami biztos,hogy ezeket a 20 000 körüliek mindkét verziónál felejteném,ha nem akarok többet cumizni,mint füvet nyírni.Nálam a gép megbízhatósága is fontos lenne.
60 körül már lehet venni megbízható jó fűkaszát is .
Alatta nem ajánlatos .
Kis gyakorlás után,szépen lehet vele fűvet nyírni is .
"Van egy 800-as kert."
"Valami megoldás sürgősen kell mert az alkalmankénti 8000 fűnyírásért a horror ár."
Jó lenne pontosítani, hogy 800m2 vagy 800 négyszögöl.
Mert a kettő nagy különbség. Mint a munkadíj szempontjából, mint az ekkora területre való fűnyíró/fűkasza árában is.
Jól értem, te egy nyugdíjas nő vagy?
Akkor nem vagyok benne biztos, hogy le bírnál nyírni egy erősebb fűkaszával akár 800 m2-t is. Oké, tudom, vannak erős nyugdíjas nők is, akik bírják fizikailag, nem mindegyik járókerettel botorkál, de akkor is.
Én azt mondanám, hogy vegyél használtan egy önjáró fűnyírót 50 körül, azzal könnyű a munka, plusz a piacon 26-ért egy Demon fűkaszát, az, ha tudod használni, tökéletesen elég és megfelelő körbenyírni a fákat és a kerítés meg a járda melletti részt, ahol a fűnyíró nem fér hozzá.
Aztán ha már látod, hogy is megy ez, később már tudni fogod, mire is van szükséged, ha ezek a gépek tönkremennek.
2 hetente akkor kell, és azt a részt, amikor és ahol szép gyepet akarsz. Ha csak az a lényeg, hogy nagy fű ne legyen, akkor elég havonta, de akkor valami erősebb gép kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!