Kezdőoldal » Otthon » Kert » Hol és mennyiért lehetne...

Hol és mennyiért lehetne eladni (kaktusz)?

Figyelt kérdés

Van egy Óriás medvetalp kaktuszom, kb 17-20 éves, 2+ méteres. Úgy döntöttük, hogy megválnánk tőle, mert nem télálló és a 7cm-es tüskéi életveszélyesek a ki-be cipelésnél.

Keresgéltem neten kaktusz gyűjtőket, de nem találok aktív oldalakat, vagy olyat, aki egy ekkora kaktuszt el tud helyezni. Illetve arra is gondoltam, hogy növénykertbe adnám, de a szállítás részemről nem megoldható és azt sem tudom, hol vállalnák. Hol és mennyiért tudnám eladni?

[link]

2019. ápr. 8. 14:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Fosbúk. Vannak kaktuszos csoportok.
2019. ápr. 8. 15:05
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen, gondoltam rá, de ott is javarészt kis terjedelmű kaktuszokat hirdetnek, és mivel nem télálló, megfelelő hely kell neki a teleltetéshez. Azért lehet megpróbálom.
2019. ápr. 8. 15:51
 3/6 anonim ***** válasza:

szerintem csak jelképes árat kérhetsz érte.

inkább darabokban tudod elpasszolni.

Nekem volt télálló opuntia, de abból még a gyökeres, virágos levéltagokat sem tudtam eladni.

Mikor megelégeltem a tüskéket, még 100 forintért is hirdettem, de csak postázva lett volna 1 vevő 1-2 darabra, ami nagyon nem érte volna meg anyagilag.

Na én meg kidobtam az összeset a kukába.

2019. ápr. 9. 08:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Így van, ezt inkább elajándékozni lehet. Jófogáson pl. Vagy Vaterán is meg lehet próbálni 1 Ft-os aukción, hátha véletlenül megtalálod az országban lévő 2 valódi vevőjelöltet, és feltornásszák az árát 1000 Ft-ra.
2019. ápr. 9. 16:17
 5/6 A kérdező kommentje:
Tavaly láttam egy ilyen kaktuszos hírdetést jófogáson. Fele ekkorát árultak 25ezerért. 🤔 Pont azért keresek megfelelő embert, mert nem szeretném feldarabolni ezt a szépséget.
2019. ápr. 9. 20:43
 6/6 anonim ***** válasza:

Ja, hát hirdetni lehet bármennyiért. Csak eladni nem.

De próbáld meg, ingyen van.

2019. ápr. 10. 05:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!