Kezdőoldal » Otthon » Kert » Málna hogy né ki ilyenkor?...

Málna hogy né ki ilyenkor? Kihajtott már?

Figyelt kérdés

Tavaly kaptam 5 tövet, akkor biztosan megmaradtak, mert a nyár folyamán termett is pár szem.

Sőt, azt hiszem a hosszú ősszel még egyszer ki is hajtott.

Most hogy kéne kinéznie?

Kis levélkéket még nem látok rajta, ez baj, vagy majd még most fognak megjelenni?

Remélem nem fagyott ki, a tavalyi száraz gallyak vannak csak, amik kiállnak a földből.

2019. márc. 31. 18:38
 1/9 anonim ***** válasza:
73%

Ahol naposabb ,melegebb helyen van,már kezdenek a levelek megjelenni,a vessző felső felén .A többi meg alszik még .

Ne legyél már ennyire málnára éhes .

2019. márc. 31. 18:43
 2/9 anonim ***** válasza:
Gárdonyban már szépen kihajtott.
2019. márc. 31. 18:45
 3/9 A kérdező kommentje:

Ez félig napos hely, kerítés mellett.

Nem "málnára éhes vagyok", hanem azt szerettem volna tudni, hogy a növényeim élnek-e vagy pótolnom kell a töveket.

Nem várhatok júniusig, ha esetleg újakat kell vennem, ezért bátorkodtam érdeklődni...

2019. márc. 31. 18:49
 4/9 anonim ***** válasza:
70%

Nekünk sok van, nagyobb területeken egymástól nagyobb távolságokra (persze ezek relatív adatok).

Van ahol már van rajta levél, van ahol semmi még. Rokonoknál még egyáltalán semmi. Most kezd csak javulni az idő.

2019. márc. 31. 18:52
 5/9 anonim ***** válasza:
Hogy élnek e vesszők,azt úgy kell megnézni,hogy lecsipkedsz a vesszők végekből. Itt még az is látja ,aki nem végzett mezőgazdasági egyetemet. A szőlőnél is kell,ha netán az is lenne .
2019. márc. 31. 19:40
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Megnyugodtam, még semmi nincs veszve. :)

2019. márc. 31. 19:45
 7/9 anonim ***** válasza:
Nálam megpattant rügyek és néhány 2 cm körülik levél kezdemény vannak rajta.
2019. márc. 31. 19:53
 8/9 anonim ***** válasza:
Nagy a szárazság, talán egy kis locsolás segíthet.
2019. márc. 31. 23:38
 9/9 anonim ***** válasza:

Nálam januárban volt utoljára rendes csapadék, de a málna gyökérszintjén még van rendesen nedvesség.

2-3 cm-esre duzzadt rügyeknek már mindenképpen kell lenni, ha nem valami magasabb hegyvidék északi oldalán laksz.

Nálam már a legtöbb leveles, még a ház északi oldalán is, pedig nem valami meleg helyen lakom.

2019. ápr. 1. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!