Saját kertemben a hóvirágot kitéphetem?
Figyelt kérdés
2019. márc. 5. 17:02
1/13 anonim válasza:
Ha te ültetted a kertedben azt csinálsz vele amit akarsz. De sehol máshol nem!
2/13 anonim válasza:
Nem, attól, hogy a kertedben van, ugyanúgy védett. Ahogyan a gyíkot, békát, stb. sem bánthatod akkor sem, ha a kertedben találod.
3/13 anonim válasza:
A természetvédelmi hatóság engedélye szükséges védett növényfaj a) egyedének, virágának, termésének vagy szaporításra alkalmas szervének gyűjtéséhez;b)egyedének birtokban tartásához, adásvételéhez, cseréjéhez, kertekbe, botanikus kertekbe történő telepítéséhez.
4/13 A kérdező kommentje:
Az a baj a kertem tele van vele több száz darab én meg utálom
2019. márc. 5. 17:11
5/13 anonim válasza:
6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm Gyula akkor kiírtom őket.
2019. márc. 5. 17:14
7/13 anonim válasza:
Ültesd ki az erdőbe, parkba, ajándékozd el a szomszédnak stb...!
8/13 anonim válasza:
Kedves kis növény, üde színfolt a nagy téli sivárság után. Én azért kétszer is meggondolnám a kiirtásukat, mivel 1-2 hét alatt elvirágzik, aztán egy évig azt se tudod hogy tele van vele a kert. Ha meg fűben van, azért eltüntetni sem kis feladat, mert ha csak letéped akkor jövőre újra kihajt. A végleges megoldáshoz a hagymát is ki kell ásni. Én meg azt hittem valakinek egy csokorral kedveskedni akartál, erre részt veszek egy hóvirág-tömeggyilkosságban...bakker
9/13 anonim válasza:
Te lelkileg nagyon beteg ember vagy .A gyomot szokták kitépni,a virágot leszedni,rosszabb esetben levagdosni .
Kérjél beutalót a pszichátriára .
Aki a virággal ilyen,az az emberekkel is kegyetlen .
Remélem nem az egészség ügyben dolgozol .
10/13 anonim válasza:
Pusztìts mindent , állatot vizet , minek ezek . Amikor nem terem semmi akkor betonhoz távkapcsolókhoz berendezéshez a legó játékhoz jó étvágyat kívánok .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!