Kezdőoldal » Otthon » Kert » Fára van kereslet mostanság,...

Fára van kereslet mostanság, hogy ha van egy régi fám, akkor valaki ingyen kivágja, és elviszi a faanyagért? Vagy ilyet inkább csak pénzért vállalnak?

Figyelt kérdés
Van egy régi fám, amitől meg szeretnék szabadulni, ezért merült fel a kérdés, hogy van-e rá esély, hogy valaki ingyen kivágja és elviszi a faanyagért cserébe?

2019. márc. 1. 09:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
87%

Kb. hány cm az átmérője?

Ha leírtad volna, hol van, lehet, hogy már kaptál volna itt ajánlatot.

Ha nem veszélyes helyen van, csak simán ki lehet dönteni, akkor feladsz egy hirdetést a Jófogáson, hogy ingyen kivágható, és garantáltan lesz jelentkező, helyben én is elmennék érte.

2019. márc. 2. 06:55
 12/13 anonim ***** válasza:
nagyon nem akarja megírni a helyet, már a 4.-ben kérdeztem....
2019. márc. 2. 09:10
 13/13 A kérdező kommentje:
Dél-Pest. Részleteket azért nem írtam, mert családtagnál van a fa, nem ott vagyok,és a méreteit is csak kb. tudom emlékezetből. A kérdés arra irányult, hogy szoktak-e így elvinni fát, de ezek szerint a válasz igen, úgyhogy majd utánanézek a részleteknek, hogy mekkora ténylegesen a fa, stb.
2019. márc. 2. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!