Fára van kereslet mostanság, hogy ha van egy régi fám, akkor valaki ingyen kivágja, és elviszi a faanyagért? Vagy ilyet inkább csak pénzért vállalnak?
Igen, ha a törzsét vihetik, akkor vannak akik vállalják. De nem mindenki, változó.
Egyébként mekkora fa? Olyan nagy, amit veszélyes kivágni, vagy egyszerűbb meló?
Ja ée az is kérdés, hogy a gyökere maradhat-e a földben, avagy azt is ki akarod szedetni?
Mert azt már kevésbé vállalják ingyért... Az nagyobb meló, még kis fánál is....
Hol?
Ha könnyű kivágni, akkor találsz rá embert.
Nem vagyok a fa közelében, csak hasraütésszerűen számolgattam, de jóval kevesebb jött ki, mint két köbméter. Még fél köbméter sincs.
Pedg éppen arra gondoltam, hogy nem olyan nagy fa, nem kell alpintechnika, könnyű kivágni, könnyű munka, ha az embernek van erős motorosfűrésze, stb. De ezek szerint kicsire nem adnak.
Ha sokan kimennek lopni, kockáztatván a büntetést, hogy legyen pár napi tüzelőjük, akkor erre is lesz jelentkező.
Olyat keress az utcában, aki fával fűt, és szoktad hallani a láncfűrész hangját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!