Kezdőoldal » Otthon » Kert » Ki milyen fűnyírór tanácsol?

Ki milyen fűnyírór tanácsol?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Benzinmotoros fűnyírót tervezek vásárolni. A kert kB. 700 négyzetmeter, egyeletlen talajú.

Melyik márkát tanácsolnatok? Összeg max. 80.000huf.

Koszi előre is.

2019. febr. 28. 15:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Egyenetlen talajra csak a damilos fűkaszák a megfelelőek .
2019. febr. 28. 16:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha briggs motoros és fémházas, nagyon nem lősz mellé. De nem mind1 mennyire egyenetlen. Utána a fűkosár méret, amit szoktam nézni, ill a vágószélesség.
2019. febr. 28. 17:28
 3/7 A kérdező kommentje:
Lehet rosszul fogalmaztam. Kissé egyeletlen a talaj, fűnyírót lehet rajta tolni, de nem teljesen egyenes.
2019. febr. 28. 17:38
 4/7 mindentudó99 ***** válasza:
Akkor neked ez kell. [link] Én is ilyet vettem. Nagyon masszív fém váz. K8váló Biggs motor. Vagy a pár rzressel drágább fűgyűjtős változata.
2019. febr. 28. 18:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Én a Vikinget ajánlanám,van ebből kisebb is .
2019. febr. 28. 19:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem is Viking van, ugyanekkora területre. Elnyűhetetlen.
2019. febr. 28. 21:48
 7/7 anonim ***** válasza:

700m²-re már 50cm feletti, önjáró fűnyírót célszerű venni.

Egyenetlen felszínre vagy keskenyebb (40-45cm) vagy rövidebb tengely csonkal készült gépeket (azaz nem önjáró és csak oldal kidobású gépet.

Ha van mód elegyengetni a talajt akkor egy 50-55 cm széles önjáró mulcsozós gép a jó választás.

Ellenkező esetben többször és többet kell a fűnyírással foglalkozni.

Típus: ebben az árkategóriában nincs helentősége. Nemesvámosi Mtd gyár termékeit kapod más-más néven, azonos műszaki tartalommal.

2019. márc. 1. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!