Vásároltunk egy házreszt, amely egy 3 lakásos udvarban van. A szomszéd lekerítette a kertrészét. Megteheti a mi beleegyezésünk nélkül?
Ha fóliában zöldséget termesztene,akkor is joga lett volna hozzá,mert törvényesen az övé.Ha ő nem akarta ,akkor nem mehettél volna be az ő területére az engedélye nélkül.
Ki van jelölve mindenki része és ez megelőzheti a pereskedést is.Tudja minden lakó,hogy kinek merre,meddig.
Te meg pont az ellenkezőjét szeretnéd.
Én sejtem ,hogy mi a bajod,csak megtartom magamban.
Hidd el ,hogy te is rossz irányba kezdesz fordulni,mint egyes "jó" szomszédok.
Nem igazám értem, hogy mi a problémád. Mert ha az lenne, hogy nincs köztetek megbeszélve, hogy kié melyik telekrész, azaz ha nem lenne megosztási szerződés, akkor még érteném, hogy esetleg nem tetszik, hogy melyik részét birtokolja a szomszéd. De így....
Egykori megosztási szerződéssel ezt elfogadtad már... MIért ne keríthetné le? És te is csinálhatzs bármit a te részeden, amihez nem kell engedély vagy egyéb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!