Teraszra milyen virágmagot érdemes venni, amit egyszerû kezelni és ha most elültetem tavaszra/nyárra virágozni fog?
Figyelt kérdés
Most költöztem teraszos lakásba, soha nem vetettem még virágmagot, így olyat szeretnék amit csak beföldelek és locsolgatok, majd szépen kikel. Van ilyen?2019. febr. 17. 18:14
1/3 anonim válasza:
Ha olyant akarsz amivel a VALÓSÁGBAN sem lesz több gondod, a locsoláson kívül, akkor szórd sűrün telibe büdöske maggal.
2/3 anonim válasza:
Milyen fekvésú? Mennyire napos? Mennyi napfény éri és mikor? Stb... Nem mindegy. Vannak növények, amik nem bírják a tűző napfényt, vannak amik meg azt szeretik. Van amelyiknek kevés vízre van szüksége, van amelyik nem bírja a szárazságot.
Nézz utána, hogy neked milyen jó oda ahova ültetni akarsz.
3/3 anonim válasza:
Sarkantyúka. Áprilisban elveted, locsolod, néha táp. Napos helyen sok virágot hoz, árnyékban inkább a lombja nő. Van alacsony, normál és futó változata, sárga, narancssárga vagy piros szìnű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!