Kútvíz vizsgálata hol és hogyan történik, mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
Első vizsgálat lesz (kúttisztítás előtt), így egy egyszerűbb vizsgálat is elegendő. Kihez kell fordulni, ÁNTSZ vagy vízművek, esetleg magán cégek is végeznek ilyet? Nagyságrendileg mennyibe kerül?2010. jún. 30. 06:31
1/8 anonim válasza:
Engem is érdekel,jo lenne megnézetni a kutunkat.
2/8 anonim válasza:
"Felhívtam az ANTSZ-t, és azt mondták, hogy 23.000,- ft. Be kell menni üvegért, mertz csak a saját steril üvegükben fogadják a mintát, és kb 10 nap alatt van meg az eredmény. Cím: XIII. ker Váci út 174. III/12."
Egy fórumon találtam.
3/8 anonim válasza:
Köszi....akkor inkább azt a pénzt beleteszem a vezetékes vizhez....
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Ezt én is ismerem, ezért írtam, hogy elsőre valami egyszerűbb vizsgálat is megteszi (vízmű vagy magáncég).
2010. jún. 30. 19:52
5/8 anonim válasza:
A vízműnél próbálkoztál már? Lehet ők is elvégzik ezt a vizsgálatot.
6/8 anonim válasza:
13.08-as vagyok. Nekem egy ismerősöm mérte be, aki olyan helyen (laborban) dolgozik, ahol lehet ilyen vizsgálatokat végezni.
7/8 anonim válasza:
Budapesten 9.900 Ft a helyszíni vízminőség vizsgálat, vidéken erre jön még az üzemanyag költség. Például 50 km-re Bp-től (100 km oda-vissza) 10 liter üzemanyag hozzávetőleges ára, vagyis 3.500 Ft.
8/8 anonim válasza:
Nekem vízműnél csinálták ugyan ismerősön keresztül de teljesen ingyen bevizsgálták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!