Kezdőoldal » Otthon » Kert » Vegyek egy új olcsó kínai...

Vegyek egy új olcsó kínai benzines szegélyvágót, vagy pedig egy használt Stilh/Husqvarna fűkaszát?

Figyelt kérdés

Vettem egy kis telket nemrég.Már most azon angyalok,hogy mit lenne érdemes tavaszra venni.

Nem nagy a telek kicsit dombos úgyhogy mindenképp csak benzines szegélyvágó/fűkasza az ami szóba jöhet.

A telek adottságai miatt a fűkaszát csak damilosan használnám.Igazából elég a legkisebb teljesítményű 1 LE nem kell több.

Kb.20-30 ezer forintot szánnék rá, ez az az összeg amiből tudnék venni egy új kínai fűkaszát, vagy pedig,egy használt Stilh vagy Husqvarna gépet, persze a legkisebbet belőlük.

Szerintetek melyik a jó döntés,vegyek egy új olcsó kínai fűkaszát amire van 1 év garancia

Vagy vegyek egy Használt Stilh vagy Husqvarna szegélyvágót

#kert #telek #nyaraló #ingatlan Stilh Husqvarna
2019. jan. 8. 21:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Helló !

ha megvetted a fűkaszát akkor tárgytalan,de ha mégsem akkor...

Szerintem meg használtat ne vegyél, hiába stihl vagy husqvarna, lehet hogy ki fogsz használtan egy jó példányt, de az is könnyen meg eshet, hogy belenyúlsz egy széthajtott mocsokba.

nem tudod hogy ki, hogyan, mikor, mennyit használta, távolról jött ember pedig azt mond neked amit akar, főleg ha látja hogy laikus vagy a gépekhez,

kínait ne vegyél azokat felejtsd a pi..ába, állítólag még a fuxtec jó kínai kategóriában, van neki szervizháttere, meg vannak róla videók a youtube-on(magyarul persze, közvetlen a Magyarországi forgalmazótól )

én a helyedben, ha tényleg nem kell olyan sokat vágni azon a területen, és nem hagyod megnőni fél méteresre a gazt,

akkor én be hiteleznék egy ilyet, ez nagyon jó márka, országos szervizháttere van, nem azt mondom hogy hülye álló de bírja a strapát rendesen.

2019. febr. 2. 20:55
 12/13 anonim ***** válasza:

előző vagyok, ez lenne:

[link]

2019. febr. 2. 20:57
 13/13 anonim ***** válasza:

De, gyakorlatilag hülyeálló...

Én pont azért vettem anno pont ilyent, mert a cégnél két hülye ilyent használt, elképesztő dolgokat műveltek vele, mégis jól bírta.

Ez gyakorlatilag egy egyenes szárú szegélynyíró, mint minden kis 1 LE-s gép.

Mivel nagyon gyenge, tárcsával használták köves területen, egyébként is ész nélkül bömböltetve, az összes követ megcsapkodták vele, mégis csak a tárcsa csorbult, a gép bírta.

Aztán persze amikor vettem egy erős piacos kínai gépet is két év múlva, és rájöttem, mennyivel egyszerűbb és gyorsabb azzal a munka, onnantól ezt már nem használtam. Kiglancoltam, és eladtam. A gyenge volta miatt én is meggyötörtem a tárcsával, de kívülről jól nézett ki, drágán tudtam eladni.

2019. febr. 3. 06:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!