Kezdőoldal » Otthon » Kert » Buxus visszavágása milyen...

Buxus visszavágása milyen fokú lehet?

Figyelt kérdés
2.5 méteres buxusomat többször a sírból hoztam vissza decis permettel. Él és ha ügyelnék rá, helyrejönne, sok új levél van rajta. Sajnos, a gázóra mellett nőtt nagyra és a gázóra cserét csak úgy akarják elvégezni, ha helyet csinálok, amit a gázosok kivágással tartanak megoldhatónak. A buxus jól tűri a metszést, ezt tudom. De ha meg szeretném tartani, mekkorára vághatom vissza a legkisebbre, hogy onnan még legyenek új hajtásai? Az első ágazódás kb. ötven cm magasan van. Mivel eddig nem metszettem, belül eléggé ritka. Vagy vágjam ki és ültessek újat?

2018. szept. 29. 18:28
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm #8 javaslatait, vėgül visszanyestem. A csattanó az, hogy legközelebb más szerelő jött kicserélni a gázórát, lehet, hogy ő nem is állt volna elő ilyen igénnyel.
2019. jan. 8. 13:19
 12/12 anonim ***** válasza:

Hát, mindegy, a biztonságodat szolgálja, mert újabb 1-2 év múlva már esetleg az ajtó kinyitása is gondot okozott volna.

Szépen ki fog zöldülni a mostani csupasz rész, őszre jól néz majd ki.

2019. jan. 8. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!