Buxus visszavágása milyen fokú lehet?
Én úgy gondolom,még ha a bokor közepén is lenne a gázóra,akkor sem kellene kívágni.
Ez kicsit a szerelők túlkapása is.Nem a jó indulat vezérli őket,hanem a kekeckedés .
2 hollandert lecsavarni,majd vissza,és rá a plombát ,nem egy olyan nagy dolog.
Persze majd fenyegetőznek,hogy akkor lezárják a gázt.
Ebben nem akadályozná őket a bokor ott léte ?
Na ezek is a fontosságukat hangsúlyozzák inkább.
Eszedbe ne jusson egy szaros gázóracseréért, ami ÖT PERCES munka, kivágni a bukszusodat! Meg sem kell nyirbálnod!
Szegény bukszus!
Adj nekik egy 500-ast és rögtön nem fogja őket zavarni a bukszus!
2-es vagyok
... de azt előre add! Vagy egy ezrest, ma már az is aprópénz. Mindenesetre olcsóbb, mint egy másik bukszust venni és lesni, hogy növekedjen.
Annyit tudtam segíteni, hogy zöld pacsit adtam a 4-nek, holott nem szoktam értékelni, se pro, se kontra.
Remélem te is ilyen szerencsével jársz!
Korántsem kekeckedés, legfeljebb egy kis túlkapás lehet.
A gázórának (és nyomáscsökkentőnek) jól megközelíthetőnek kell lenni, hogy ha van egy szivárgás, vagy bármi vészhelyzet a lakásban, akkor ne térképpel meg iránytűvel kelljen odatalálni a bozótban, éjszaka esőben esetleg csuromvíz levelek között, hanem simán oda lehessen sétálni (futni).
Ahogy írják, a buxus nagyjából kiirthatatlan, a szomszédom is levágta pár éve arasznyira, mert az alja kopasz volt, és most szép sövény van a háza előtt.
Az nagyon csúnyán nézne ki, ha csak a gázóra felőli oldalát nyírnád le, a másik (kb. a látható) oldal, valamint az 1,8m feletti része meg megmaradna ilyennek?
De ha a töve is túl közel van az órához, akkor meg lehetne fontolni, hogy jól visszavágni, nagy földdel kiásni, és odébb ültetni egy méterrel. Egy év múlva már szép zöld lenne. Ha most is elég csupaszas, akkor nem lenne olyan nagy veszteség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!