Kezdőoldal » Otthon » Kert » Házivízmű jó így?

Házivízmű jó így?

Figyelt kérdés

Szeretnék segítséget kérni. Eddig simán 1 colos szívó és ¾-es nyomó tömlőn keresztül használtam a házi vízművet locsolásra és minden oké volt.

Most beköttettem vizessel egy kerticsapra. Megmaradt a colos szívó, de a szivattyú és a csap közé ½-es 5 rétegű csövet rakott be. A csapról továbbra is ¾-es tömlővel locsolnék. Jó lesz ez így? Olyan érzésem van, mintha kisebb lenne a nyomás. Félek, hogy nem fog elmenni róla 2 szórófej. Vagy csak képzelem? Köszönöm a segítséget.

2018. szept. 23. 19:18
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Jól leszűkítette.A közbenső szűkítés Mekkmester munka.Ugyan annyi idő lett volna a munka 3/4 ötrétegűvel is.

Talán elbírja a kettőt,de nem tudom milyen vízigényűek a szórófejek.kipróbálod és ha nem ok,akkor a fülénél fogva kijavíttatod a kóklerrel.

2018. szept. 23. 20:25
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Ép tegnap csináltam a hidrofóromat...

Mit keres ott az ötrétegű? nem oda való!

Olcsóbb,és egyszerűbb lett volna 25-s KPE csővel szerelni,azt Te is meg tudod csinálni,ha kicsit is ügyes vagy!

Az ötrétegűt vagy presszelik,vagy kulcsos idomokkal szerelik. Drágább,és ha "valami van",házilag nem szerelhető//javítható. Pff

2018. szept. 23. 22:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!