Ismeri valaki a Strauss fűkaszát?
Szaisztok.
Tudom, hogy nem egy világ márka, mielőtt ezzel jönnétek.
Nos, van egy Strauss fűkaszám, szüleimtől hoztam el kihasználatlanság miatt. Kb. három négy éve lett vasarolva, minden gyári rajta kivéve a damil dobot. A problémám az vele, hogy nagyon nehezen indul. Első indítás kb. 40-50perc mire végre eldönti ,hogy beindul. Melegen már könnyen indul, alapjarat jó és bivaly erős , ezért is sajnalnam kidobni.
Karburátor csere megoldaná a gondot vagy miben gondolkozzak? Gyertya jó cikrit.
Ahogy rangatom be néha olyan mint ha már indítana is a motort, de nem indul be. Mi lehet erre az inditasi nehézségre a megoldás?
Köszönöm előre is a válaszokat.
Lehet, hogy mégsem tökéletes az alapjárat.
Próbáld meg, hogy kicsit húzol a gázon, miközben berántod.
Köszi a válaszokat.
Leengedve eddig nem volt teli időszakban, az éven került hozzám. A keverék 25:1 hez , éhez próbálom is tartani magam. Nem tudom, hogy szintetikus e mol márkájú 2t olaj kimondottan kerti gépekhez. Benzin pumpa alatt azt a dolgot érted amit kézzel lehet megpumpalni ugye? Azt használom. Mellé a gazkar mellett kapcsoló van azt is. Van még egy on off kapcsoló az hideg indításra van meg a levegőt engedi talán...
Egyértelműen kevest kap indításkor.
Csak gondolj bele...ha melegen megy rendesen,akkor mi baja lehet a karbinak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!