Akihez kertész jár, az mennyit fizet neki egy hónapra?
Figyelt kérdés
Budapest és környéke érdekelne. Úgy egyeztünk meg, hogy mindent megcsinál, de kb csak füvet és sövényt vág.2018. aug. 21. 08:24
1/5 anonim válasza:
Az én kertemet 8 ezer forintért tartja rendben egy kertész, a Dunakanyarban .
2/5 anonim válasza:
Egy havi munka nincs nálam. Itt egy rejtett erőforrás tesz vesz nálam. Slkalmanként kb 4 órát . Megiszik kb 3 deci törkölyt kap enni mikor elmegy és 350-400 forintot.
3/5 anonim válasza:
Hol laksz Pufajkás? Mert nekem is kellene egy ilyen figura.
Még a 3 dl. törkölyt is megkapná, igaz, csak amikor már elmegy, a kapuban. Borzasztó rossz tapasztalataim vannak minden téren a piázó fazonokról. (Csak a pofázás és trehány munka)
4/5 anonim válasza:
Bács megye. Na ez se semmi azért. De az alja munkát megcsinálja. A pálinkát is felhígítom neki
5/5 anonim válasza:
Én, mióta műtötték a gerincemet, bármennyit fizetnék Pest megyében a rendben tartásért, de nincs senki aki dolgozni akarna.
Aki igen, az eljár dolgozni, aki nem, az vagy beteg, vagy munkaundoritisze van, amit a kocsmában gyógyít.
Egyszer-egyszer lenyírják totál trehányul a vadfüvet és fizetek esetenként 10ezret 300 négyszögölért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!