Milyen hatásos permetezőszert ajánlasz a szúnyogirtáshoz a kertben?
Gondolom akkor otthon nem is nagyon találkoztatok kullancsokkal, ha használjátok.
Kutyára, macskára azért _NE_ kenjétek.
A fákra használjuk, nem az állatokra!!!
Az udvarra gondolom én, úgy értette aki ajánlotta ezt a permetszert.
Igen, úgy értettem:)
Csak olykor olvasok itt akkora blődségeket (lásd kapásból a jelenlegi kérdésben a BI58-at szúnyogra), hogy jobbnak láttam kiemelni, mire, hogyan ne használjá(to)k.:)
T.
hell-ikon (06-22 14:38)
Nem vitatom, hogy a kérdésem - BI 58-as része - blődség.De én szúnyogirtás ügyben járatlan vagyok.Találtam a készletemben a jelöltet, ami rovarölő.Lehet, hogy fel van tüntetve a dobozára, kontakt vagy szisztemetikus.De, hogy az irtandó melyiktől pusztul el azt nem tudom,Egyet tudok: nagyon kellemetlen, ha már a huszadik csip meg néhány perc alatt.És ilyenkor jön a szalmaszál elmélet.
A válaszaidból valójában nem tudtam kisilabizálni azt a hatásos szert, amit ajánlanál és lehet is kapni a szakboltban.
Ugye ideirod?
Szia!
K-Obiol 25EC
Nekem ezt tanácsolták, már megvettem de még nem használtam. Sajnos az én udvarom is szúnyogparadicsom... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!