Kezdőoldal » Otthon » Kert » Milyen hatásos permetezőszert...

Milyen hatásos permetezőszert ajánlasz a szúnyogirtáshoz a kertben?

Figyelt kérdés
A tujakerités, bokrok tele vannak szúnyogal.A BI 58 hatástalan.
2010. jún. 19. 20:31
1 2
 11/17 hell-ikon ***** válasza:

Gondolom akkor otthon nem is nagyon találkoztatok kullancsokkal, ha használjátok.

Kutyára, macskára azért _NE_ kenjétek.

2010. jún. 22. 08:56
 12/17 anonim ***** válasza:

A fákra használjuk, nem az állatokra!!!

Az udvarra gondolom én, úgy értette aki ajánlotta ezt a permetszert.

2010. jún. 22. 09:19
 13/17 hell-ikon ***** válasza:

Igen, úgy értettem:)

Csak olykor olvasok itt akkora blődségeket (lásd kapásból a jelenlegi kérdésben a BI58-at szúnyogra), hogy jobbnak láttam kiemelni, mire, hogyan ne használjá(to)k.:)

2010. jún. 22. 14:38
 14/17 A kérdező kommentje:

T.

hell-ikon (06-22 14:38)

Nem vitatom, hogy a kérdésem - BI 58-as része - blődség.De én szúnyogirtás ügyben járatlan vagyok.Találtam a készletemben a jelöltet, ami rovarölő.Lehet, hogy fel van tüntetve a dobozára, kontakt vagy szisztemetikus.De, hogy az irtandó melyiktől pusztul el azt nem tudom,Egyet tudok: nagyon kellemetlen, ha már a huszadik csip meg néhány perc alatt.És ilyenkor jön a szalmaszál elmélet.

A válaszaidból valójában nem tudtam kisilabizálni azt a hatásos szert, amit ajánlanál és lehet is kapni a szakboltban.

Ugye ideirod?

2010. júl. 6. 15:14
 15/17 anonim ***** válasza:
Mi erdő és víz mellett lakunk.4-5 naponta permetezek >neostomosan<-nal.Légyre,kullancsra,bolhára is jó.Szúnyogot gyéríti.Szőrösre szabad permetezni,tollasra nem.2dl--80 l vízhez elég-->kb 5 ezer ft.
2010. júl. 29. 23:08
 16/17 anonim ***** válasza:
A szúnyog ellen földi irtáshoz gázolajfüstöt szoktak használni nagy területeken. Házi mennyiségben egyéb szerről nem tudok.
2010. júl. 29. 23:22
 17/17 Zozo7606 válasza:

Szia!

K-Obiol 25EC

Nekem ezt tanácsolták, már megvettem de még nem használtam. Sajnos az én udvarom is szúnyogparadicsom... :(

2018. ápr. 27. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!