Kezdőoldal » Otthon » Kert » A kardvirágjaim elcsökevényese...

A kardvirágjaim elcsökevényesedtek. Valyon miért?

Figyelt kérdés
A gyönyörű szép hosszú virágzat mára már 4-5 virágból áll. Mit rontottam el?
2018. júl. 25. 04:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Elfogyott a tápanyag.
2018. júl. 25. 05:51
 2/6 A kérdező kommentje:
Milyen tápanyag? Komplex műtrágyát kapott már 2 évben is. Olyan mintha elcsökevényesedett volna.
2018. júl. 25. 20:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Vírus, baktérium, fonálféreg, tripsz, fa közelébe ülteted, aszályos felétek az idő és nem öntözöd, túl korán szeded fel, elvirágzás után levágod a leveleket is, meleg helyen telelteted, stb. Válogass. Nekem ezekről nincs információm.
2018. júl. 26. 14:39
 4/6 A kérdező kommentje:
A feltételek azonosak, arról hogy esetleg egyik fonálgérges a másik nem, azt ugye én sem tudhatom. Nem lettem beljebb a kérdésben.
2018. júl. 26. 17:58
 5/6 anonim ***** válasza:

Hát akkor küldd el bevizsgáltatni a hagymákat valami ezzel foglalkozó céghez, néhány tízezerből kijön.

De látatlanban mi innen a drót másik végéről mégis hogyan tudnánk halálbiztos diagnózist mondani? Ráadásul úgy, hogy semmi segítséget nem adsz hozzá, se a körülményekről nem írsz, se egy mindenre kiterjedő fotósorozatot nem mutatsz? Ez nagyjából ugyanaz, mint ha felhívnád a háziorvosodat azzal, hogy fáj a fejed, és lehülyéznéd, ha ennyiből nem mondaná meg, hogy mi bajod van.

Oké, hogy te tudod, hogy hogyan tartod a kardvirágjaidat, de mi nem tudhatjuk, ezeket mind le kellett volna írnod a kérdésfeltevésnél, hogy mi is tudjuk, mert ez lett volna az ötletelés alapja.

És, szokásod szerint, most sem vagy képes megköszönni, hogy a 0 segítséged ellenére mégis foglalkoznak a problémáddal.

2018. júl. 27. 18:18
 6/6 A kérdező kommentje:

Szeretjük a kis virágokat is.:)

Azért köszönöm a válaszokat.

2018. júl. 28. 18:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!