Kezdőoldal » Otthon » Kert » Julius vegen ultethetek meg...

Julius vegen ultethetek meg valamit, ami rovid tenyeszideju?

Figyelt kérdés
Hosszut nem akarok, mert mar nem erne be es szeptember kozepen asozunk meg tragyazunk.
2018. júl. 22. 05:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Bab?
2018. júl. 22. 10:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Szeptember közepén? Mert később lesz valami fontos dolgod? Ilyen korán csinálva még visszatömörödik a föld, meg be is gazosodik a fagyokig. Novemberben is ráérnél, sőt, enyhébb fagyon egész télen is lehet ásni, mert nem ragad. És akkor még egy csomó dolog megteremne idén a fagyokig, pl. téli retek, késői karalábé, cékla, borsó, hónapos retek, zöldhagyma, stb. Ha nem szántva lesz, hanem kézzel ásva, akkor elég lenne a felhasznált részt később ásni.
2018. júl. 22. 10:41
 3/6 A kérdező kommentje:

Mindig ekkor assuk fel :)

Nem tudtam, hogy lehet kesobb is.

2018. júl. 22. 11:09
 4/6 anonim ***** válasza:

Jól írja az előttem szóló, nagyon rosszul csináljátok!

Az első fagyok előtt kell, de ehhez figyelni kell az időjárást.

2018. júl. 22. 11:22
 5/6 A kérdező kommentje:
A paradicsom leereset kovettuk eddig. Akkor ezek szerint ultethetek meg este repat es ceklat is?
2018. júl. 22. 11:41
 6/6 anonim ***** válasza:

Répát nem túl érdemes. Bébirépának még megnő éppen, ha szerencséd van, de nyáron nagyon nehezen indul meg a hőség miatt. Bár ez a nyár eddig rendhagyóan "hideg" volt eddig és csapadékos, vagyis nem voltak a máskor szokásos 40 fokot közelítő aszályos időszakok.

A többi leírt dolog még mehet. Én holnap a görögdinnyéből kiszedett magokat akarom elültetni, savanyítani való kisdinnye a cél. Még az uborkából is lehet valami, az én másodvetésem most arasznyi.

2018. júl. 22. 18:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!