Julius vegen ultethetek meg valamit, ami rovid tenyeszideju?
Figyelt kérdés
Hosszut nem akarok, mert mar nem erne be es szeptember kozepen asozunk meg tragyazunk.2018. júl. 22. 05:36
2/6 anonim válasza:
Szeptember közepén? Mert később lesz valami fontos dolgod? Ilyen korán csinálva még visszatömörödik a föld, meg be is gazosodik a fagyokig. Novemberben is ráérnél, sőt, enyhébb fagyon egész télen is lehet ásni, mert nem ragad. És akkor még egy csomó dolog megteremne idén a fagyokig, pl. téli retek, késői karalábé, cékla, borsó, hónapos retek, zöldhagyma, stb. Ha nem szántva lesz, hanem kézzel ásva, akkor elég lenne a felhasznált részt később ásni.
3/6 A kérdező kommentje:
Mindig ekkor assuk fel :)
Nem tudtam, hogy lehet kesobb is.
2018. júl. 22. 11:09
4/6 anonim válasza:
Jól írja az előttem szóló, nagyon rosszul csináljátok!
Az első fagyok előtt kell, de ehhez figyelni kell az időjárást.
5/6 A kérdező kommentje:
A paradicsom leereset kovettuk eddig. Akkor ezek szerint ultethetek meg este repat es ceklat is?
2018. júl. 22. 11:41
6/6 anonim válasza:
Répát nem túl érdemes. Bébirépának még megnő éppen, ha szerencséd van, de nyáron nagyon nehezen indul meg a hőség miatt. Bár ez a nyár eddig rendhagyóan "hideg" volt eddig és csapadékos, vagyis nem voltak a máskor szokásos 40 fokot közelítő aszályos időszakok.
A többi leírt dolog még mehet. Én holnap a görögdinnyéből kiszedett magokat akarom elültetni, savanyítani való kisdinnye a cél. Még az uborkából is lehet valami, az én másodvetésem most arasznyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!