Fűkasza tanksapkán kell-e szellőzőnek lennie?
Figyelt kérdés
2018. jún. 30. 17:19
1/9 kata kata válasza:
Az üzemanyag tartályon van a szuszogó(szellőző).
2/9 A kérdező kommentje:
Azon szerintem nincs.
2018. jún. 30. 19:30
3/9 anonim válasza:
Nem hinném hogy tesznek rá hiszen a kilötykölödő benzin a ruhára folyva elég veszélyes lenne. Maximum egy kis tű lyuk van rajta valahol hogy ne keletkezhessen vákuum mialatt fogy.
4/9 anonim válasza:
A tanksapka úgy van megcsinálva ,hogy azon a levegő a tankba jusson .Így van a járműveknél is .
5/9 anonim válasza:
Nincs a sapkán lyuk,sőt légmentesen kell zárnia,hogy ott a benzin ne szivárogjon ki a gatyádra.
A szellőzése egy külön csővel van megoldva,ami a sapkánál magasabbra nyúlik.Annak a vége valahol a légszűrő mellett a burkolat alá van vezetve,a végén a szellőztető dugóval.
Ha keresed meg is találod.
7/9 anonim válasza:
Típusfüggő.
Az én gépeimen a tanksapkán van.
Nem egy sima lyuk természetesen, hanem egy gumis cucc, ami kifelé folyni nem engedi a benzint, viszont a tankban keletkező vákuum hatására megnyílik, és szívja a levegőt. Olyasmi elvű, mint a bicikliszelep, ami csak egy irányba működik, a másik irányba zár.
9/9 anonim válasza:
Nekem is a sapkán van egy túlnyomásszelep. Olyan amúgy nincs hogy szellőztető. Be is rohadna tőle a benzin rövid időn belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!