Vitorlaviragom miert ilyen?
Figyelt kérdés
[link] Virag sok van rajta de nem feherek hanem zoldek, levelei sargasak. Most atultettem hatha keves volt neki a tapanyag, tulontozve nincs egy heten egyszer szoktam ha mar nem annyira vizes a fold. Valaki tudna adni tanacsot?2018. jún. 20. 13:45
1/13 anonim válasza:
Nem is fehérednek be a virágok?
2/13 anonim válasza:
A virágok akkor lesznek zöldek, amikor már elnyíltak.
3/13 anonim válasza:
Nekem 3 évig nem hozott virágot, mindig ablakban volt. Most meg pár hónapja fogtam, áttettem egy félárnyékos sarokba, azóta virágzik folyamatosan.
4/13 anonim válasza:
Vegyél virágzásindító tápoldatot. Heti 2x adsz neki és ömleni fog a virág.
5/13 A kérdező kommentje:
Vannak rajta viragok de nem feherek hanem zoldek maradnak
2018. jún. 20. 14:36
6/13 anonim válasza:
Milyen az a virágzás indító tápoldat , márkát tudnál írni ?
Saját tapasztalat , hogy jó ?
7/13 anonim válasza:
Passz...az enyém szinte folyamatosan virágzik átlag 20-25 virággal , most,hogy a nyár bejött a virágok 60% zöld...ahogy tavaly is. De előtte lévő jó pár évbe nem volt ilyen gond. A meleg a tippem,de mint írtam a 60% zöld az első pillanattól a többi szép fehér hosszan
8/13 anonim válasza:
Nagyon régóta használom. A muskátliktól kezdve a hibiszkuszig.
9/13 anonim válasza:
3 szál ággal kaptam ősszel. Minden ágvégen több új hajtás és a végén bimbók.
10/13 anonim válasza:
Kedves előttem lévő... itt nem azzal van gond,hogy a kérdező virágja nem virágzik,mert mint írta sok virág van rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!