Azt hallottam, hogy a kecsketrágya elsavasítja a kertet. A báránnyal mi a helyzet?
Figyelt kérdés
2018. jún. 19. 10:34
1/3 anonim válasza:
Tőlünk szoktak vinni a kertészek birkatrágyát, én is használom, de előtte jól megérlelem. Annyira jó, mint a marháé nincs, szerintem.
2/3 A kérdező kommentje:
Nekem csak az számít hogy ne tegye tönkre a földet mint a kecsketrágya. Legeltetnék ott ahol később majd vetni akarok.
2018. jún. 19. 12:21
3/3 anonim válasza:
Nem fogja elsavasítani. Ha azt tenné, akkor én égen-földön keresnék, mert már az öreg, ahonnan hordtam, megszüntette az állattartást pár éve.
Én több alkalommal megborítottam a földemet kecsketrágyával (némi birkatrágyával keverve), és sajnos 6,5 fölött van mindenhol a pH-ja, majdnem semleges, amit kevés növény szeret. Jobb lenne 6 körül, azaz kicsit savanyúbban. (Ahová nem tettem trágyát, ott is ugyanannyi a pH egyébként.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!