Fűkaszát szeretnék otthonra venni den nem horror ásron ezek közül melyiket vennétek meg?
Egyiket sem.
Kidobott pénz lesz őszre.
Kínai hulladék az összes, addig örülj, amíg távol tartod magad tőlük.
Ha neked számít a pénz, csak stihl, makita, husquarna, McCulloch, a többi szó szerint pénz pocsékolás. Ha meg évente 2-3x használod: kölcsönző.
Az ár tükrözi a minőséget is .
A túl drágát sem szabad megvenni,mert ott egyharmadban a márka nevet veszed meg .Én nem itt,hanem a kis gép szervizben érdeklődtem .Válasszak az Oleo Mac termék családból.Ők már csak tudják mit nem hoznak javítani.
Ebből választottam a nekem megfelelő nagyágut .
Mire szeretnéd használni, milyen sűrűn, mekkora területen?
Amúgy az ismerősöm fűnyírással is foglalkozik, van neki 3 FS 410-es kaszája. De van egy negyedik, piacos, hasonló gépe is, 8 év körüli, és még semmi baja, pedig használta a Stihlek mellett ipari körülmények között.
Tehát azt mondom, hogy 10-ből 1 piacos kasza még jó is lehet!
Amúgy ha nem nagy területet szeretnél nyírni, akkor biztos van valaki, aki megcsinálja bérmunkában.
Függ a terület nagyságától és fű,vagy bozót.
Adnál egy kis infót és tudnék ajánlani gépet.
Ezeket,meg hanyagoljad,mert több lesz a bosszúság velük,mint az elvégzett munka.
Az áruk miatt sokan elcsábulnak,és tízből egynek bejön,a többinek meg cumi.
Én azt látom,hogy csak olcsóságon töröd a fejed,de hidd el itt az olcsó lesz a drága.
H minden kötél szakad,akkor se add lejjebb a FUX TEC-nél.Ezzel már lehet kapirgálni egy darabig,de itt sem várhatsz csodát.
Szintetikus 2T olajjal elmehet sokáig is,ha nem ipari,ha nem , háztáji használásra és nem nagy területre kell a gép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!