Hecht fűnyíró vélemény? Ezt a szépséget néztem ki magamnak. Hát nem gyönyörű?
2018. ápr. 29. 18:41
1/7 anonim válasza:
Azért a fűgyűjtőkosár nekem nagyon hiányozna :)
Mi 1 hónapja vettük: [link]
Valami álom az önjárós funkció :D
2/7 anonim válasza:
Ohv motor ami rajta van milyen kehet vajon? Milyen gyártmány. Én maradok a bevált Briggs motoros gépeknél. Vagy Honda. Inkább ezt vedd : [link]
3/7 anonim válasza:
OHV a Honda kínai koppintása, még elmegy kategória, nem a leggagyibb, de az ára tükrözi a minőséget. Én három napja vettem a jófogáson 70 ezerért egy hasonló gépet csak Hondát [link] A gazdája két éve vette, csak egyszer indította be, és rájött, hogy egy fűgyűjtős kell neki. Ha a gazt kell vágni, akkor az oldalkidobós csak előny, valami álom hogy vágja a dzsumbujt a gyűjtőshöz képest, pont ilyent kerestem.
4/7 anonim válasza:
Nem értek a benzines fűnyírókhoz, nekem sok is lenne (anyagilag és túlkapacitást tekintve is). Viszont vettem egy elektromos Hecht fűszegély nyírót. Olcsón. Szép piros. Csak éppen puha a damilja és lépten-nyomon elszakad, a damilfej meg valami értelmezhetetlenül túlbonyolított alkatrész.
5/7 anonim válasza:
Attól függ, mit akarsz nyírni, térdig érő tarackot, vagy fél centis gyepet
6/7 A kérdező kommentje:
Az OHV motor nem azt jelenti, hogy alul vezérelt, felül szelepelt?
2018. ápr. 30. 02:15
7/7 anonim válasza:
Na most miért lettem lepontozva? Tényleg nem mind1, mit akar nyírni egy ilyen kisgéppel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!