Ha mostanában jutottam hozzá exotikus virágmaghoz, azt még elültethetem és kihajt? Egyáltalán érdemes megrendeln? Ha idén nem, jövőre kihajt?
Olyan, hogy "exotikus virág" nincs, ezért nincs is rá egységes ápolási, természtési tipp.
Az egyes afjokat ha felsorolod (vagy képet teszel fel róla), akkor lehet konkrétan segíteni tippekkel.
Viszont a legtöbb növénynél nincs meghatározott vetési idö, a kelés inkább a körülményektöl függ. Viszont elöfordul, hogy csak több év után csírázik egyik-másik.
Mindettöl függetlenül kínai oldalról nem feltétlen rendelnék, mert ha egyáltalán kapsz is valamit, ilyen semmitmondó megnevezéssel akármit is küldhetnek, mert ami nekik exotiksu, az itt lehet akár közönséges gaz is. A másik meg, hogy egy tútárolt, több éve valaholálló mag csíraképessége gyakorlatilag nulla.
Helyesen írva egzotikus.
Kínából olykor 2 hónap a kézbesítés, én múlt héten kaptam meg amit dec végén és jan elején rendeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!