Milyen medencét érdemes venni kertbe?
Kb. 50.000-100.000 Ft közötti medencét szeretnénk venni.
Én ezen az oldalon kerestem, de nem tudom, hogy melyik illik hozzánk. Nagy a kertünk, és úgy is a gyerekek örülnének neki. :)
Nekem 400x200x100-as medencém van.
A következőkre figyelj :
- mielőtt megtöltöd vízzel, készíts egy szórófejes flakonba algaölős oldatot 1:1 higításban. Fújd be az oldalfalakat és az alját az oldattal. Várd meg amíg megszárad utána engedd bele a vizet.
- uszodatechika boltokban lehet venni melegítő takarót. Úgy néz ki mint egy kék bubifólia. Ne az olcsóbb kínait vedd mert a második szezonban már szétesik az UV sugárzástól. Ha erre teszed a medence takarót, akkor nem süllyed bele a vízbe ahogy az előző írta :)
- a medencéhez adott papírszűrős vízszűrő forgató nem sokat ér. Hamar eltömődik a papír. Ha újat veszel mindig az drága, ha kimosod sok időt elvesz. Homokszűrős vízforgató javasolt.
- a por és a vegyszerrel elpuszított algák miatt időnként porszívózni kell a medencét.
- érdemes valamilyen fűtést is beszerezni mellé, mert ha jön egy hidegfront utána napokig nem lehet használni medencét. A nagy víztömeg lassan melegszik fel.
Szóval a 100 ezer forintos medence ha mindent megveszel hozzá akkor már 200 ezer. Ha nem veszed meg akkor több a méreg vele mint az élvezet.
De az érzés amikor hazaérsz melóból, kimész a kertbe és belecsobbansz a kellemes vízbe felbecsülhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!