Az önjárós fűnyírónak van valami hátránya?
Figyelt kérdés
Miért nem ilyent vesz mindenki?
Csak mert drágább valamivel?
2018. ápr. 27. 06:14
2/6 anonim válasza:
Ami nem tetszik benne,hogy önjárósba nem lehet forogni össze vissza vele,pedig úgy lenne aztán igazán jó :) 1 hónapja vettük 2szer használtam és imádom :D sokkal könnyebb vele a nyílt terepen, küszködés csak azon a kis részen van ami össze vissza ültetve és össze vissza kell forogni,kerülni, önjáróval max 50 centi amit tudok mert aztán kerülés vagy fordulás
3/6 anonim válasza:
Úgy hallottam akiknek ilyen van,nem szabad hátra húzni,mert tönkre megy a meghajtás.
4/6 anonim válasza:
Én dolgoztam vele iskolában dimbes-dombos terepen, nagyon jó. Csak irányítani kell, kényes részeken meg nem kell húzni a kart, akkor olyan mint egy mezei fűnyíró. Egy jó masina 80 körül, kicsit drága.
5/6 anonim válasza:
Szerintem szuper, ha dimbes-dombos akkor meg plán.
A hátrahúzásról, meg annyit, hogy lehet hátra húzni, csak előtte hajtás nélkül kell tolni előre egy kicsit. (egyébként nem megy tönkre, csak nem forog hátra a kerék, ha nem tolod szabadon előre egy kicsit)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2018. ápr. 28. 14:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!