Kezdőoldal » Otthon » Kert » Milyen növényt válasszak...

Milyen növényt válasszak kerítés elé?

Figyelt kérdés
sima drótkerítés elé szeretnék valami gyorsan növő takaró növényzetet. Csodasövényről lemondtam, mert állítólag egy idő után annyira megerősödik, hogy vágni sem lehet. A leylandi ciprust gondoltam még, de olvasom, h napos helyre ajánlott, namost sajnos a kerítés mentén végig a szomszédnak tujái vannak, de olyan fajta, ami a földtöl kb 1,5 m.ig kopasz, emiatt premier belátja az egész telkünket, felette meg egyöntetúen árnyékol... akkor a leylandi ott nem marad meg? gondoltam még vmi futónövényre is. Van ötletetek?
2018. ápr. 21. 17:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Futtass fel borostyánt , pár év alatt mindenhol beborítja és erősíti .
2018. ápr. 21. 17:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Valóban a borostyán marad. A leylandiról mondj le, pár év alatt túlnövi az embermagasságot és folyamatosan metszeni, vágni kell. A szomszéd nyilván nem vágja vissza a tujáit, mert akkor alul sűrűsödne.
2018. ápr. 21. 19:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Borostany,teli zold fagyal,tuztovis
2018. ápr. 22. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!