Borostyán vagy futó rózsát ülzesek a kerítésre?
Igen, ezek fennállnak, amiket az első írt.
Viszont tényleg nem lehet belátni tőle.
A rózsától még nyáron is belátni, télen meg főleg.
Tehetsz pl. tűztövist vagy julián borbolyát, ezeket lehet (és kell) nyírni, és biztosítják a beláthatatlanságot.
Még 1 x leirom,ahogy elsőként is .Nem rég irta ezt egy kertész a start oldalon.Mely növényeket soha ne ültettünk,mert nagyon megbánjuk.
Én is megtapasztaltam,képtelenség szabadulni tőle .
gyökérzete kúszik a föld alatt is .
Még a gyomirtóra sem nagyon reagál .Erőszakos növény,mindent megöl ami maga körül van .
Természetesen ha neked ez tetszik,ez jön be,mert netán ingyen lehet hozzá jutni,ám legyen.
Én szóltam,2 x is .
En ma ultettem borostyánt a kerites tovebe,remelem megmarad. Itt sok helyen van a keriteseken es tokeletesen zaro zold falat alkot ha benovi a keritest.Orokzold es igenytelen.
Hogy lehetetlen kiirtani? Ez nem igaz.En tavaly be akartam fuvesiteni egy uj reszt a kertben,ami tele volt borostyannal,vastag takarokent.Szepen leterdeltem es felszedtem az egesz gyokerhalozatot.Azota egy csepp sem nott vissza.Szoval nem ordogtol valo a borostyan,nyugodtan hasznald!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!