Nincs valami ötletetek borostyán kiírtására? A Glialka hatástalan. Üdv: Feri
Nem hatástalan a Glialka, csak esetleg nem megfelelően használod. El kellene olvasni a csomagoláson lévő infót, és nem 2 %-kal permetezni.
Bekevered 5 %-ra, teszel hozzá tapadásfokozót, jó fedéssel bepermetezed a leveleket, és ennyi.
Ha már levagdostad a hajtásokat, akkor várj, hogy elég sok zöld levél legyen.
A hatás garantált.
Nagy mennyiségnél nehezen megoldható. Egy kollégámnál is láttam már ilyent, a kerítésen van neki, évente egy fél napot küzd vele. (Nem azzal, hogy kiirtsa, hanem csak hogy kordában tartsa, ne borítsa el a kertet.)
Pl. az ibolya is egy rohadt agresszív gyomnövény. Sima talajon kikapálható, de évelő virágok közül nem, mert indázással terjed, kihúzni nem lehet (beleszakad), kapálni nem lehet a másik növény miatt, szóval én meg ezzel küzdök évente legalább egy napot, de a következő évben ugyanolyan minden.
Az ásót akartam javasolni, meg a két kis kacsódat, de most, hogy írod, hogy a sziklakertben is hódít... Ott valóban nem a legjobb az ásó....
Vág le, hogy ne legyen több méteres, csak úgy fél méteres kb, és arra a részére permetezz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!