Azáleámnak mi baja lehet?
Figyelt kérdés
Több mint egy hónapja megvan, szépen kivirágzott. Büszke is voltam, mert mindenhol azt olvastam nagyon kényes növény, és még sose volt szobanövényem. Hűvös helyen volt, de érte a fény, esővízzel öntöztem, se túl keveset, se sokat, szóval próbáltam betartani minden utasítást. Aztán egyik nap nem voltam otthon, és betűzött a nap, gondolom egész délután érte az erős napsütés. Azóta megfonnyadtak a virágai, van amelyik meg is barnult. Mit tudnék tenni? Remélem megmenthető még, a páromtól kaptam. :(2018. ápr. 17. 18:10
1/1 anonim válasza:
A naptól nem lehetett baja.
Nem lehet, hogy mégis túlöntözted? Pl. 1-2 naponta öntöttél rá, állandóan nedves volt a földfelszín? Mert akkor elrothadtak a gyökerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!